GÜNCEL

Ali Karahasanoğlu İYİ Parti'ye yüklendi: Ne oldu İP’liler, başınıza taş mı düştü?

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, İyi Partililer ’in Ekrem İmamoğlu’na gösterdikleri tepkiyi, zamanında HDP’ye destek veren CHP ile kurdukları ittifaka karşı gelerek göstermeleri gerektiğini söyleyerek, artık geç kaldıklarını belirtti.

Ali Karahasanoğlu İYİ Parti'ye yüklendi: Ne oldu İP’liler, başınıza taş mı düştü?

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, İyi Partililer ‘in Ekrem İmamoğlu’nun twitter paylaşımına karşı çıkmalarına yönelik, zamanında CHP ile ittifak yapmalarına karşı çıkmaları gerektiğini söyledi. Karahasanoğlu, 2018 milletvekili seçimlerinde Kılıçdaroğlu’nun HDP’ye açıktan destek vermesini ve CHP’li isimlerin ‘’Bizim evdeki oyları, CHP ve HDP arasında bölüştürdük’’ demelerini örnek göstererek, İyi Partililer ’in bu yanlışa karşı çıkmadıklarını belirtti.

Ali Karahasanoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ise, bunu İyi Parti’ye olduğu kadar HDP’ye de borçlu olduğunu belirterek, İyi Patililer’in bunu bildiğini ve şimdi HDP ile anılmaktan rahatsızlık duyduklarını söyledi. Karahasanoğlu, İyi Parti kurucularının birer-ikişer partiden ayrılmaya başlayınca, İyi Parti yönetiminin aklı başına gelince titrediklerini ve yeni yeni kendilerine gelmeye başladıklarını ama biraz geç kaldıklarını belirtti.

İşte o yazı... 

Şu İyi Partilileri anlayabildiniz mi?

Ne oldu da biz yüksek sesle haykırırken, kulaklarını tıkarlarken..

Şimdi Ekrem İmamoğlu’nun, kadınlar günü sebebi ile Meral Akşener ve Pervin Buldan’ın isimlerini aynı tivitte buluşturmasına isyan ediyorlar.. 

Oysa, 2018 milletvekili seçimlerinde, Kemal Kılıçdaroğlu çağrıda bulundu, “HDP’nin barajı aşması ve parlamentoda olması lazım. İkinci tura Erdoğan’ın karşısına kim kalırsa onu destekleriz.”

Hatta CHP’li isimler, “Bizim evdeki oyları, CHP ve HDP arasında bölüştürdük” dediler..

Bu CHP ile ittifak yaparak 2018 milletvekili seçimine giren İyi Partililer, bu yanlışa karşı çıkmadılar..

Şimdi..

Kıytırık bir tivit üzerinden, “Bizim genel başkanımız ile HDP eşbaşkanını aynı kefeye nasıl koyarsın” diye Ekrem İmamoğlu’na laf sayıyorlar..

Ekrem İmamoğlu, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ise..


Bunu İyi Parti’ye borçlu olduğu kadar..

HDP’ye de borçludur..

İyi Partililer bunu bilmiyorlar mı?

Ki..

HDP ile birlikte anılmaktan şikayetçi oluyorlar..

Birlikte salladınız İP’liler.

Birlikte devirdiniz, AK Parti’yi..


Şimdi utanıyor musunuz, bu sonuçtan..

Seçim sonuçları YSK’nın sitesinde duruyor.

Gazetemizin internet sitesi yeniakit.com.tr’de duruyor.. İyi Parti’nin adayı bile yok, İstanbul’da..

HDP gibi..

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar