GÜNCEL

Ali Karahasanoğlu: Hangi yıl idi ve desteğe mi geldin, destek almaya mı?

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu, "Hangi yıl idi ve desteğe mi geldin, destek almaya mı?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Ali Karahasanoğlu'nun yazısı:

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkındaki kanatimi peşinen söyleyeyim..

Yakın çevrem bilir..

Refahyol dönemindeki duruşu sebebi ile  takdir ederdim..

Öyle yıllar önce değil..

28 Şubat davasına gidip, “darbe mi değil mi, mahkemenin takdirine bırakıyorum” dediğinde dahi..

Hüsn-ü zan besleyerek,  “Karşısında çakallar sürüsü var. Kendisini niye kaptırsın. ‘Gelirsek oraya, yağlı kazığa oturturuz’ tehdidine muhatap olmak kolay mı?” düşüncesi ile yakın tarihde bazı videoları servise konulup, bakan olduğu 28 Şubat döneminde sarıklıları toplatacağı, başörtü yasağını da içerecek anlama gelecek şekilde kıyafet yasasının uygulanacağı, “göreceksiniz uygulanacak” şeklindeki sözlerini, “O darbe döneminin mecburiyeti” olarak yorumlamışımdır..

Benimle aynı kanaatte olmayan arkadaşlarımızın, Akşener’in aslında 28 Şubat’ta dik durmayan bir kişi olduğunu iddia eden küçük küçük eleştirileri akit’te çıkmış ise de, benim samimi kanaatim aksi yönde idi..

Sırf Erbakan Hoca ile hükümet kurdukları için, darbecilerin tehdidine rağmen, o hükümeti sürdürmek istedikleri için duyduğumuz vefa hissinin, bugün Meral Akşener tarafından nasıl istismar edildiğini gördüm..

Kimse kusura bakmasın..

Hüsn-ü zan da bir yere kadar..

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar