GÜNCEL

Ali Karahasanoğlu: Bu ne utanmazlıktır Boğaziçili'ler!

Yeni akit yazarı Ali Karahasanoğlu Boğaziçi Üniversitesi’ndeki tartışmanın devam ettiğini belirterek, yetkililerden “Üniversite yönetimiyle ilgili tüm seçimler askıya alındı” şeklinde gelen mesaja öğrencilerin karşı çıkmasına ateş püskürdü. Karahasanoğlu, 'Boğaziçi’li istemezükçüler, buna da karşı çıkmışlar..' diyerek açtı ağzını yumdu gözünü!

Ali Karahasanoğlu: Bu ne utanmazlıktır Boğaziçili'ler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Ocak'ta yayımladığı kararnameyle Prof. Dr. Bulu'yu Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atadı.Üniversitenin hem öğrencileri hem de öğretim üyeleri bu karara tepki gösterdi.Atama kararının hemen ardından öğrencilerin oluşturduğu Boğaziçi Dayanışması, boykot ve eylem çağrısı yaptı. Bu çağrıyla birlikte günlük olarak farklı protesto gösterileri düzenlenmeye başlandı. Konuyu köşesine taşıyan Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, üniversitedeki tartışmaların hala devam ettiğini belirterek, yetkililerden “Üniversite yönetimiyle ilgili tüm seçimler askıya alındı” şeklinde gelen mesaja öğrencilerin karşı çıkmasıyla yepyeni bir tartışmanın fitilinin ateşlendiğini ifade etti. Karahasanoğlu, öğrencilerin verdiği tepkiye karşı çıkarak,  'Boğaziçi’li istemezükçüler, buna da karşı çıkmışlar..' diyerek açtı ağzını yumdu gözünü! 

İşte o yazı... 

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki tartışma sürüyor.

“Biz adayı belirler, dayatırdık” diyen öğretim üyesinin sözleri, yalanlanmadı..

Kâbe resmine eşcinsellerin renklerini yerleştirenlerin ikisi tutuklansa da..

Yüzlerce destek vereninden hesap sorulamadı.

Hatta İyi Partili dindar kılıklı kimlikler, Saadet Partisi’nden isimler, Kâbe resmine eşcinsel renkleri giydirmeye mazeretler üretmeye çalıştılar..

“Üniversitenin tamamı rektöre karşı birlik halinde” diyen soytarıların yalanları, iki rektör yardımcısı atanması ile ortaya çıktı..

Demek ki en azından, iki isim, rektöre karşı değilmiş..

İki kişi ile avunacak değilim tabii.

Sadece iki kişi değil..


Sesini duyuramayan,yüzlerce öğretim üyesi. Binlerce öğrenci var.. Zaman zaman açıklamalarını da yaptılar..

Ama o iki rektör yardımcısı, “Rektör bizim içimizden atanmalıydı” diyenlerin maskelerini indirdi..

Nasıl?

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar