GÜNCEL

Ali Karahasanoğlu: “28 Şubat’ta hocasını indirdik, siz talebesini indiremiyorsunuz!”

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu, "“28 Şubat’ta hocasını indirdik, siz talebesini indiremiyorsunuz!”" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Ali Karahasanoğlu'nun yazısı:

 Vural Avar ismi üzerinden 28 Şubat darbesi tartışılmaya devam ediliyor..

Vural Avar cezaevinde iken öldü..

Şimdi Çetin Doğan’ın külhanbeylikleri gözlerden kaçırılıyor.

Önce avukatından başlayalım.

Karar kesinleştiğinde, avukat Hüseyin Ersöz şöyle diyordu:

“Bu karardan ileride biz değil, sizler utanacaksınız!”

Daha iki hafta önce de, artık emekli general değil, er diyeceğim Çetin Doğan’ın bizzat kendisi cezaevinden yolladığı mesajda bakın ne diyordu:

“Bütün partilerin ve toplumun içine sindirebileceği, güven duyabileceği bir Cumhurbaşkanı adayı belirlemeden önce yapılması gereken, Anayasada yapılacak değişikliğin bütün yurttaşların çektiği sıkıntılara nasıl derman olacağının çok iyi anlatılmasıdır. Seçim sonuçları ortaya çıkmadan hükümet programının detayları ve yönetim görev paylaşımının belirlenmesi gayreti, gereksiz çatışmalara yol açabilecektir.”

28 Şubat’ta ne yaptığını, ne yapmadığını anlatması, kamuoyunu bilgilendirerek, yetkililerin de, atması gereken bir adım varsa, yapması için talepte bulunması gereken cezaevindeki darbeci mahkum, cumhurbaşkanı seçimi hakkında nutuklar atıyor.

Altı partiye strateji üretiyor..

“28 Şubat’ta biz hocasını indirdik. Siz talebesini indiremiyor musunuz” demeye getiriyor..

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar