DİZİ DÜNYASI

Ali Eyüboğlu'ndan 'Sadakatsiz' yazısı: Toplumun iki yüzü ve hayatın gerçeği

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Sadakatsiz dizisinin reytinglerde birinci olması üzerine bir yazı kaleme aldı.

Ali Eyüboğlu'ndan 'Sadakatsiz' yazısı: Toplumun iki yüzü ve hayatın gerçeği

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), geçtiğimiz hafta, ‘evlilik dışı ilişkileri normal gibi gösteren, çocuk ve gençleri olumsuz yönde etkileyebilecek rol modeller’ gerekçeleriyle ‘Sadakatsiz’ dizisine idari para cezası verdi. Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, dizinin bu hafta reytinglerde birinci olması üzerine bri yazı kaleme aldı:

Reyting yarışına her kulvarda ikinci başlayan, sonrasında AB ve 20+ABC1’de birinci olan, Total’de ise birinciliği ‘Kuruluş Osman’a kaptıran ‘Sadakatsiz’, bu hafta bu kulvarda da zirveye yerleşti.

Cansu Dere’yle Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı Kanal D’nin dizisi yayınlandığı gece Twitter’da da bir numaraydı. Üstelik sadece Türkiye’de değil, Twitter’ın dünya listesinde de...Cansu Dere’yle Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı Kanal D’nin dizisi yayınlandığı gece Twitter’da da bir numaraydı. Üstelik sadece Türkiye’de değil, Twitter’ın dünya listesinde de...‘Sadakatsiz’ Twitter gibi reytinglere de damga vurdu.

Dizi bu hafta 10.08 reytingle Total’de, 11.58’le AB’de, 12.08 ile 20+ABC1’de tüm yapımları geride bırakıp, açık ara birinci oldu.

Bir hafta önce RTÜK’ün cezalandırdığı ‘Sadakatsiz’i bu hafta seyirci ödüllendirdi.
Diyeceksiniz ki, “Bu ne yaman çelişki?” Haklısınız. Dizide Volkan, arkadaşının “İki kadından birini seç” tavsiyesine “İkisini de seviyorum. İnsan aynı anda iki kadını neden sevmesin?” diye karşılık verince “Alo RTÜK” diyenlerin hepsi bu toplumun fertleri.

Asya’nın, eşi Volkan’la sevgilisi Derin ve yasak aşkı bilmelerine rağmen bunu kendisinden saklayan arkadaşlarından intikam aldığı sahneleri soluksuz izleyip ‘Sadakatsiz’i reytinglerde bir numara yapanlar da... Toplumun iki yüzü ve hayatın gerçeği bu...

Yazının tamamı için tılayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar