GÜNCEL

Ali Eyüboğlu yazdı: Yeşil vatan için birlik olma vakti!

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Türkiye'nin 4 bir yanında çıkan yangınlar karşısında birlik olma çağrısında bulunarak, “Yeşil Vatan” için el ele vermek ve birlik olmak şart' dedi.

Ali Eyüboğlu yazdı: Yeşil vatan için birlik olma vakti!

Türkiye’de 48 saatte 21 ilde 44 ayrı noktada orman yangını meydana geldi. Bu yangınların 23’ü kontrol altına alınırken Muğla, Aydın, Antalya, Karaman, Kütahya, Mersin, Adana, Osmaniye ve Kayseri’deki 21 farklı alanda yangın devam ediyor. Devam eden yangınlarda en ağır tahribat Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana geldi. Konuyu köşesinde değerlendiren Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, birlik olma çağrısında bulundu.

Eyüboğlu,  'Ülke yanarken bile birlik olamayıp sosyal medyada saydırıp rahatlayacağımız “günah keçileri” arıyorsak, gelecek nesillere bulduğumuzda daha iyi bir Türkiye bırakmamız olanaksız.O yüzden hiç değilse “Yeşil Vatan” için el ele vermek ve birlik olmak şart' dedi.

İşte o yazı...

Ülkemizin dört bir yanındaki yangınlardan canlarını kurtarıp hayvanları dahil her şeyini kaybeden insanlar gözyaşı dökerken sosyal medyaya baktığımızda Türkiye’nin ilginç yanları çıkıyor ortaya.

Türkiye yanarken olan bitene hâlâ kayıtsız kalanlar var Instagram’da.

“Türkiye yanarken konser olmaz” diye iptal edilen başka etkinlikler var mı bilmiyorum. Kartepe’de olduğum için biliyorum, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi “Yaz Neşesi” etkinlikleri kapsamında 31 Temmuz’da Gölcük’teki Ekin Uzunlar ile bugün Dilovası’nda yapılması planlanan Bilal Sonses konserlerini yangınlar yüzünden iptal etti.

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar