GÜNCEL

Ali Eyüboğlu: İşsiz müzisyenlere Tarkan'dan gizli destek!

Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, 'İşsiz müzisyenlere Tarkan'dan gizli destek' başlıklı yazısında, şarkıcı Yıldız Tilbe'nin sosyal medyada başlattığı bir akımla "pas attığı" Tarkan'ın "Nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım, bir parçası olmak gelmedi içimden" yanıtını hatırlatıp gerçeği açıkladı

Ali Eyüboğlu: İşsiz müzisyenlere Tarkan'dan gizli destek!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medyada bir akım başlattığını duyurdu. Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendiren Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" dedi.Tarkan ise, "Yıldız’ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge’ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al,bir başkasına atıver" deyince sosyal medyada bir anda ortalık karıştı. Megastar önce sosyal medyada linç edildi, sonra köşe yazarlarının hışmına uğradı. Halbuki gerçek bambaşkaydı. O gerçeği Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugün köşesinden 'İşsiz müzisyenlere Tarkan'dan gizli destek!' başlığıyla kaleme aldı. 

İşte o yazı... 

Yıldız Tilbe, 2 Mayıs gecesi 01.43’te Twitter’da’Kış Güneşi’ni söylediği video’nun sonunda ne dedi? “Tarkan pası sana attım. Sen kimi istiyorsan ona at.” Şarkıcının tweet’te yazdığı da şuydu:
“Ben de Tarkan’a pas atıyorum.” Şarkıcının o paylaşımda ne yazılı ne de sözlü olarak, “Bu challenge’ın amacı işsiz müzisyenlerin çığlığını duyurmaktır” vurgusu yoktu.
Tarkan, Yıldız Tilbe’nin bu pasını hangi gerekçeyle iade etti?
“Yıldız’ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge’ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver.”
Bu yüzden Tarkan’ın başına gelenler malum.
Megastar önce sosyal medyada linç edildi, sonra köşe yazarlarının hışmına uğradı.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar