KULİS

Ali Bayramoğlu kovuldu mu? 24 TV Genel Yayın Yönetmeni anlattı

"Öncelikle Ali Bayramoğlu ya da herhangi bir yorumcumuzun kovulması diye bir durum söz konusu değil" diyerek sözlerine başlayan Çiçek, 24 TV'nin yaz yayın dönemine gireceğini anımsattı...

Ali Bayramoğlu kovuldu mu? 24 TV Genel Yayın Yönetmeni anlattı
GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK
BÜLENT TELLAN

24 TV Ankara Haber Müdürü Melik Yiğitel'in moderatörlüğünde Ali Bayramoğlu'nun daimi yorumcu olarak katıldığı programın bitirilme kararı dün medya kulislerine bomba gibi düşmüştü.

Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu'nun AK Partili milletvekili Özlem Yanık ile tartışmasının üstüne gelmesi üzerine medya kulisleri "Bayramoğlu canlı yayında AKPli vekille kavga edince kovuldu" yorumunu yapmıştı.GAZETECİLER.COM -

GAZETECİLER.COM olarak Star gazetesi köşe yazarı ve 24TV Genel yayın Yönetmeni Murat Çiçek'i aradık, 24 TV'de neler olduğunu sorduk. Çiçek sorularımızı tüm içtenliği ve açıklığı ile yanıtladı.

"Öncelikle Ali Bayramoğlu ya da herhangi bir yorumcumuzun kovulması diye bir durum söz konusu değil" diyerek sözlerine başlayan Çiçek, 24 TV'nin yaz yayın dönemine gireceğini anımsattı ve şöyle devam etti:

24 TV YAZ DÖNEMİ PROTOTİPİNE GEÇİYOR

"Ramazan geliyor biliyorsunuz. Yaz yayın dönemine de girdik tarih olarak. Seçimlere kadar siyasi gündem tüm ağırlığı ile devam etti, biz de programlarımızı sürdürdük.

Şimdi seçimler sona erdi, okullar tatil oldu, Ramazan da geldi. Yayınlanan programlarımız bu protopilere uygun olarak değişecek.

RAMAZAN ÖZEL PROGRAMLARIMIZ BAŞLIYOR

Biz aslında daha önce başlayacaktık yaz yayın dönemine. Ama seçim yüzünden tarihi ileri attık. Ramazan ile birlikte saat 18:30 ile 21:00 arasında Ramazan özel programları yayımlanacak.

Bu saatlerde yayımlanan tüm programlarımız da doğal olarak bundan etkileniyor. Devam edecek programlarımız var. Konukları ve moderatörleri tatile gidecek olan programlar var.

YORUMCULARIMIZ SABAH KUŞAĞINDA DEVAM EDECEK

Tatile gitmeyen, İstanbul'da kalan tüm yorumcularımız, sabah ve öğlen saatlerindeki programlarda görüşlerini paylaşmaya devam edecek.

Eylülde yaz kuşağı bittikten sonra, aynı yorumcularımız ile birlikte yayına devam edeceğiz.

PROGRAM İSİMLERİNİ DE DEĞİŞTİRMEK GEREKECEK

Görünen o ki bir yorumcunun progama katılmaması kötü niyetli söylentileri harekete geçirebiliyor. Bu yüzden muhtemelen devam eden programların  isimlerini de değiştirmek gerekecek.

24 TV yayınlarına aynı doğrultuda devam edecek kimse merak etmesin."

TWİTTER'DAN DA YAZDI

Murat Çiçek, bu görüşmemizin ardından Twitter üzerinden de bir açıklama yaparak Yaz ve Ramazan dönemi formatına geçildiğinin altını çizdi.

murat çiçek
ÇOK OKUNANLAR