DİZİ DÜNYASI

Alev Alev'in yangın sahnesi çok konuşuldu

İlk bölümüyle Show TV'de ekranlara gelen Alev Alev dizisinin ironilerle, sosyal mesajlarla dolu yangın sahnesi çok konuşuldu.

Alev Alev'in yangın sahnesi çok konuşuldu

Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve Zuhal Olcay’ın yer aldığı Alev Alev dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Show TV'nin bu sezon iddialı yapımlarından biri olmaya aday olan dizi ilk bölümündeki yangın sahnesiyle çok konuşuldu.

İRONİLERLE ve MESAJLARLA DOLU YANGIN SAHNESİ

İronilerle ve sosyal mesajlarla dolu olan sahnede ana karakterlerin hayatını değiştirecek bir yangın yaşanıyor. Çalışma hayatına başlayan bir grup kadın için düzenlenen "Kadın Umut" başlıklı yardım organizasyonunda yaşanan yangın büyük bir karmaşaya sebep oluyor. İroni ve mesajlar da tam bu noktada başlıyor. Karmaşanın çıkmasıyla erkeklerin canlarını kurtarmak için bulundukları yerden çıkmaya çalıştığı, bu sırada tanıdıkları ve tanımadıkları onlarca kadını arkada bıraktıkları, yere düşen kadınların ezildiği bir kaos ortamı doğuyor.

Yaşananların haber yapıldığı bir başka sahnedeyse "Erkeklerin çoğu kutulurken, kadınlar kurban oldu" ifadesi ön plana çıkıyor. Sahnenin sonunda ise kadınlar için düzenlenen bir gecede ilk önce kadınların harcandığı bir tablo ortaya çıkmış oluyor.

ÇEKİMLER 10 GÜN SÜRDÜ

Boş bir kum fabrikasının gerçek bir sarnıca dönüştürüldüğü yangın sahnesinin çekimleri 10 gün sürerken, toplam hazırlık ise tam 2 ayda gerçekleştirildi.

Perde gibi en ince detayların bile sanat ekibinin hummalı çalışmasıyla özel olarak hazırlandığı sahne için kostüm ekibi kullanılan her kostümün, sahne tekrarları için yedeği yapıldı.

Bazı günler kamera arkası ekiple birlikte toplam 400 kişinin çalıştığı sahne için yangın uzmanı, itfaiye ve de bir hastanenin yanık ünitesinde görev alan doktorlardan derinlemesine bilgi alındı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar