GÜNDEM

Alaattin Çakıcı'nın gazetecileri tehdidini kim nasıl gördü?

Hakkında soruşturma açılan Alaattin Çakıcı'nın Karar Gazetesi'ne mensup 6 ismi tehdidini gazeteler nasıl gördü? Olaya ilişkin hangi gazete ne yazdı?

Alaattin Çakıcı'nın gazetecileri tehdidini kim nasıl gördü?

Dün Twitter'da Alaattin Çakıcı'nın Karar Gazetesi'ne mensup 6 ismi ölümle tehdit ettiğine dair bir mesaj yer aldığı, Çakıcı'nın bu mesajı örgütüne ilettiği iddia edilmişti.

Paylaşımdaki açık ve aleni tehdit dili şaşkınlık yaratmış ve  Çakıcı'nın resmi hesaplarından bu konuya ilişkin bir yalanlama gelmemişti. 

Çakıcı'ya ait olduğu iddia edilen ve twitterda dönen mesajda ne yazıyordu?

-'Ömrümde zarar vereceğim adama hep önceden haber verdim. Başka ABD ve FETÖ'ye hizmet eden 24 Haziran seçimlerinde şer ittifakını destekleyen KARAR gazetesi sahibi Mehmet Aydın başta olmak üzere; İbrahim Kiras, Hakan Albayrak, Etyen Mahçupyan, Akif Beki, Gürbüz Özaltınlı, Ali Bayramoğlu. Türkiye ve yurtdışındaki bütün sevenlerimce görüldükleri yerde kesinlikle cezalandırılacaktır. İşte sevenlerime 'abi vur de vuralım öl de ölelim' diyenlere kim beni seviyorsa çağrımdır. Yerine getirilsin. '

Elif Çakır'a dokunmayın!
Çakıcı'ya ait olduğu kesinlik yazanmayan mesajın finalinde ise Elif Çakır ile ilgili not dikkat çekiyor:
-'Elif Çakır kadın olduğu için ona dokunmayın! İnsan eleştirir ama küstah kelimesini onun bunun piçleri kullanır. Bu işten geriye dönen Alaattin'in anası kahpe olsun. Daha evvel de söyledim. Bu ülkede kimin gücü varsa beni öldürebilir.'

Peki Çakıcı'nın düne damga vuran bu mesajına ilişkin bugün gazeteler ne yazdı? Bu gazetecileri tehdidi kim nasıl gördü?

Çakıcı'nın bu mesajına ilişkin haberi bugün üç gazete ilk sayfalardından yer verdi. O gazeteler ise  Hürriyet, Karar ve Birgün oldu.

HÜRRİYET Gazetesi: Gazetecilere tehdide soruşturma

KARAR Gazetesi: Karar'a büyük destek

BİRGÜN Gazetesi: Gazetecilere ölümle tehdit

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar