GÜNDEM

Akşener'den Bahçeli'nin çağrısına bir yanıt daha: Yani yuva burası, buraya dönsünler

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Meral Akşener'in Bahçeli'nin kendisine yaptığı "eve dön" çağrısına ilişkin ittifaklar üzerinden bir yanıt verdiğini belirterek, "Yani yuva burası, buraya dönsünler" dediğini aktardı.

Akşener'den Bahçeli'nin çağrısına bir yanıt daha: Yani yuva burası, buraya dönsünler

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü köşesinde Meral Akşener ile bri telefon konuşması gerçekleştirdiğini, Akşener'in burada Bahçeli'nin kendisine yaptığı "eve dön" çağrısına ilişkin ittifaklar üzerinden bir yanıt verdiğini belirtti:

Meral Akşener, Erdoğan'ın yeni sistem için verdiği “Allah'ın emri değil, eksiklikleri varsa düzeltiriz” sözlerinin eleştirileri kabul ettiğini gösterdiğine dikkat çekerek, “Bunun sonrasında iyileştirilmiş güçlendirilmiş demokratik parlamenter sisteme geçiş konusunda muhalefetle iş tutar mı aslında ona bakmak lazım” yorumunu yaptı.

Bunun üzerine, “Yani ev iyileştirilmiş güçlendirilmiş parlamenter sistem ve siz onları mı davet ediyorsunuz” diye sordum. Akşener önce güldü ve şöyle devam etti:

“Sayın Erdoğan yönetilemez bir Türkiye'yle ilgili destek talebi getiriyorsa, ki biz memleket masası kuralım bunları konuşalım da dedik, bunun yolu iyileştirilmiş güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiştir. Yani yuva burası, buraya dönsünler. Yoksa Türkiye bu sistemi taşıyamaz!”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar