GÜNDEM

"Akşam'a röportaj vermek disiplin suçu" deyin olsun bitsin...

Akşam Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, CHP yönetimine "Bence bir an önce tüzük değişikliği yapıp, 'AKŞAM'a röportaj vermek disiplin suçudur' maddesini ekleyin..." tavsiyesinde bulundu...

"Akşam'a röportaj vermek disiplin suçu" deyin olsun bitsin...

Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, CHP'lilerin önce Akşam'a röportaj verdiklerini yayınlayınca da "Biz öyle demedik" demeyi alışkanlık haline getirdiklerini yazdı...

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol'un Akşam'a verdiği röportajda "HDP'lilerin ipliğini pazara çıkaran çok önemli laflar ettiği"ni anlatan Murat Kelkitlioğlu, Erol'un kendi partisini de "karşıtlıkla muhalefeti karıştırıyoruz" diye eleştirdiğini hatırlatıp şöyle devam etti:

GÜRSEL EROL'UN AKŞAM'I YALANLAMASI...

"Tabii beklediğimiz etkiyi de yarattı. Partide çatlak hiçbir sese tahammülü olmayan CHP yönetimi, bu özeleştiri karşısında yine kendi vekilini linç etme yolunu seçti..."

Aynı gün kendilerini yalanlayan Gürsel Erol'un, "AKŞAM Gazetesi söylediklerimi anlam bütünlüğünden kopardı, röportajın tamamı yayınlanmadığı için yanlış anlaşılmalara neden oldu, partimi zora sokacak ifadelerde bulunmam söz konusu değil." sözlerini hatırlatan Murat kelkitlioğlu şöyle devam etti:

ÖNCE KONUŞUYORLAR SONRA YALANLIYORLAR... GELENEK OLDU...

"Maalesef, CHP'de bu yöntem bir gelenek haline geldi! Yani önce AKŞAM'a konuşacaksınız, bize göre her milletvekilinin yapabileceği bir çerçevede siyaseti eleştireceksiniz, sonra politbüro komiserlerinden zılgıtı yiyince, 'AKŞAM sözlerimi çarpıttı' yalanına başvuracaksınız... Benzer bir refleksi Fikri Sağlar'da da görmüştük..."

"AKŞAM'A RÖPORTAJ VERMEK DİSİPLİN SUÇU" DEYİN OLSUN BİTSİN!

"Anladık, siz sözünüzün arkasında duramıyorsunuz da koskoca bir gazeteyi, gazetecilik namusunu bu kadar kolay karalama hakkını nereden buluyorsunuz!" diyen Kelkitlioğlu CHP'ye şu tavsiyede bulundu:

"Bir çift sözümüz de CHP'nin politbüro üyelerine... Bence bir an önce tüzük değişikliği yapıp, 'AKŞAM'a röportaj vermek disiplin suçudur' maddesini ekleyin... O zaman hem siz hem de vekilleriniz üzülmemiş olur!!!"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar