TELEVİZYON

Akit TV'den Berat Albayrak'a sert tepki

Hükümete yakın yayın politikası ile bilinen Akit TV, bu kez ters köşe yaptı. Akit TV sunucusu Serkan Aksarı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kur açıklamasını eleştirdi.

Akit TV'den Berat Albayrak'a sert tepki

Hükümete en yakın televizyon kanallarından Akit TV’de Hazine ve Maliye Bakanı Beraat Albayrak'a sert eleştiriler yapıldı.

Serkan Aksarı'nın sunduğu Gün Başlıyor'da, Milli Gazete okunurken konu Albayrak’ın döviz kuru ile ilgili yaptığı, “Benim için önemli değil. Ben oraya hiç bakmıyorum” açıklamasına geldi.

Aksarı bunun üzerine Albayrak’a sert göndermelerde bulundu.

"Bunun üzerine konuşmak lazım. Koskoca Bakan Albayrak’tan bahsediyorum. ‘Döviz kuru benim için önemli değil’ ne demek yahu. Siz ticareti nasıl yapacaksınız. İğneden ipliğe her şeyi dolarla alıyorsunuz. Sayın Bakan bu açıklamayı yaparken, giydiği ceket, kullandığı kalem bile dolarla geliyor bu ülkeye. Kur fazla olunca bu üreticiler ne yapacak, nasıl nefes alacak. Sayın Bakanın bu açıklaması kabul edilebilir bir durum değil. Yer yer biz Temel Karamollaoğlu’nu eleştiriyoruz… ama bu konuda haklı kardeşim adam. Bir ülkenin Maliye ve Hazine Bakanı döviz kuru benim için önemli değil diye açıklama yapabilir mi bilmiyorum."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar