TV HABER

Akit Tv haber müdürü Mahir Ünal'ı hedef gösterdi

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ı hedef gösterdi..

Akit Tv haber müdürü Mahir Ünal'ı hedef gösterdi

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen, "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız... Nişantaşı, Etiler... Bir sürü hain var... Türkiye Büyük Millet Meclisi var..." diyen Ahmet Keser'e sahip çıkarak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ı hedef gösterip, hükümete yönelik çok sert sözlerde ve hakaretlerde bulundu.

Akit TV'de sabah yayınlanan “Gün Başlıyor” programında, programın sunucusu Ahmet Keser skandal ifadeler kullanmıştı. Keser hakkında soruşturma başlatıldı, savcılık iddianame düzenleyerek 4.5 yıla kadar hapsini istedi. Akit TV ise Keser ile yollarını ayırmıştı.

Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen ise “Gün Başlıyor” adlı programdaki açıklamasıyla Ahmet Keser'e sahip çıkarak AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve partisini hedef aldı.

Mehmet Özmen "Mahir Ünal, hergün dini değerlere küfreden Fatih Portakal gibilere sessiz bize gelince aslan kesiliyor" dedi..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar