GÜNDEM

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu vefat etti

Bir süredir tedavi gören Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karahasanoğlu için taziye mesajı yayınladı.

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu vefat etti

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu vefat etti. Bir süredir rahatsızlığı bulunan Karahasanoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Karahasanoğlu'nun cenazesinin ikindi vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından defnedileceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu için taziye mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Karahasanoğlu'nun vefatını teessürle öğrendim. Sayın Karahasanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Akit Grubu'na ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Akit binasında tören
Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'nun naaşı Akit Medya Grubu binasına getirildi. Burada Mustafa Karahasanoğlu için bir tören düzenlendi. Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, "Ben hem bir ağabey hem de bir babayı kaybettim" diyerek, konuşma yaptığı esnada gözyaşlarını tutamadı. Mustafa Karahasanoğlu'nun naaşı, Fatih Camii'ne doğru yola çıktı.

Mustafa Karahasanoğlu kimdir?
Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde Dünyaya gelen Mustafa Karahasanoğlu, 1969 yılında Milli Nizam Partisi Beyoğlu Gençlik Kolu Başkanlığı ile siyasi çalışmalarına başladı. 1974 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun olan Karahasanoğlu, aynı yıl Milli Gazete'de sorumlu müdürlüğe, 1979 yılında ise gazetenin Genel Yayın Yönetmenliğine getirildi. 1982 yılına kadar bu görevi sürdüren Karahasanoğlu ardından çeşitli yayın organlarında görev yaptı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar