POLEMİK

Akif Beki'den Star ve Yeni Şafak'ı kızdıracak yazı...

Hürriyet yazarı Akif Beki, Yeni Şafak Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ile Star'ın "Büyükada'da İngiliz Parmağı" manşetini diline fena doladı...

Akif Beki'den Star ve Yeni Şafak'ı kızdıracak yazı...

Hürriyet gazetesi yazarı Akif Beki, Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ile fena şekilde dalga geçerken, Star gazetesinin ‘Büyükada’da İngiliz Parmağı’ manşetini de es geçmedi...

KAFA BULMAK İÇİN ORTAYA ATTIM, O CİDDİ CİDDİ YAZI YAZMIŞ!

Pazar günü "kafa bulmak" için Hamburg'u Kraliçe'nin adamları yaktı fikrini ortaya attığını ancak Yeni Şafak Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün oturup bunu ciddi ciddi yazı olarak yazdığını anlatan Akif Beki şöyle dedi:

"Karagül, iyi niyetle Almanları bu sinsi düşmana karşı uyarıyor. Yazık ki Merkel hâlâ mesajı alamadı, büyük oyunu göremiyor."

Akif Beki, Yeni Şafak Yayın Yönetmeni İrrahim Karagül ve Star'ın manşetini "ti"ye aldı.

YALNIZ YAKALANANLAR ARASINDA İNGİLİZ VATANDAŞI YOK!

"Star gazetesinin önceki gün ‘Büyükada’da İngiliz Parmağı’nı tespit edip, Alman istihbaratıyla İngiliz istihbaratının işbirliğini de belgelediğini" belirten Akif Beki, "Büyükada’daki ‘ihanet toplantısı’nı İngilizlerin yeni bir Gezi kalkışması planlamak üzere tertiplediğini söylüyor. Yalnız yakalananlar arasında bir İngiliz vatandaşı yok" diye yazdı.

STAR İLE YENİ ŞAFAK'IN GÖRÜŞ AYRILIĞI VAR!

Ardından da Star ile Yeni Şafak arasındaki görüş ayrılığına dikkat çekti: "Yeni Şafak’a göre Almanlar da Türkiye’yle birlikte İngiliz saldırısına hedef. Star’a göre ise Kraliçe’nin ajanlarıyla Şansölye’nin casusları ortak, birlikte bize ayaklanma provokasyonu çekiyorlar."

EN İYİSİ KOMPLOLARIN PİRİ DOĞU PERİNÇEK'E BIRAKIN!

Ve ardından Yeni Şafak ile Star'a görüş ayrılıklarını nasıl göderebilecekleri konusunda akıl verdi Akif Beki:

"En iyisi aralarındaki ihtilafın giderilmesini ulusalcı komploculuğun piri Doğu Perinçek’e havale etmek. 40 yıldır, birinin kuyruğunu diğerine değdirmeden hepsini uç uca ekleyerek birbirine bağlamayı başarıyor. (...) Fakat endişem, bu arada Almanların komplo anlatılarımızdan ürküp geri çekilmesi."

Akif Beki'nin yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar