TİRAJ

Akif Beki'den Özkök'e 'fazla konuşma röportajımı oku' iması

Yan komşum Ertuğrul Özkök sağ olsun, benden hep gıpta ve sitayişle bahseder. Yine öyle yapmış.

Akif Beki'den Özkök'e 'fazla konuşma röportajımı oku' iması
GAZETECİLER.COM - "Erdoğan'ın uçağına bindiğinden beri çok uçuyor" diyerek dün köşesinde gazetesinin yazarı Akif Beki'yi konu edinen ve dalgasını geçen Ertuğrul Özkök'e, Akif Beki'den yanıt geldi.

"Yan komşum Ertuğrul Özkök sağ olsun, benden hep gıpta ve sitayişle bahseder. Yine öyle yapmış." diyerek söze başlayan Beki, yazısının daha başlığında ne diyeceğini de ifade etti: Atma Özkök kapı komşusuyuz.

Özkök için "Hiç mi kompleks, hiç mi haset, hiç mi çekememezlik olmaz yahu adamda? Huyu kurusun hiç yok iyi mi, her neviyle çocukluk arazlarını aşmış... Pek de nüktedandır, fakat tek kusuru çarpıtma demeyelim de, sen ne söylersen söyle istediği gibi anlama alışkanlığı." diyen Beki, önce Özkök'ün yazısındaki eleştirileri köşesine taşıdı ardından hepsini tek tek kendi perspektifinden yanıtladı.

Yetinmedi, "Beklerken zaman öldürmek için de bugün Hürriyet'te çıkan Erdoğan röportajını okumak iyi gelebilir" diyerek Hürriyet'in bugün manşetinde yer alan ve kendisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı röportaja atıf yaptı. İşte Beki'nin yazdıklarından çarpıcı bir bölüm:

Ama "Ben dememiş miydim bunları" demeyeceğim, ayıp kaçar şimdi komşuma.
"Amerika, Türkiye'nin dediğine geliyor" diye yazdığım için komşuma dokunmuştu o yazı...
'Geliyor mu, gelmiyor mu' kısmını, kendi gözünüzle görüp kulağınızla duyana dek, koyun o yazıyı bir kenara dursun. Twitter lehçesiyle söylersek, "At Fav'a bekle"...

* * *

Beklerken zaman öldürmek için de bugün Hürriyet'te çıkan Erdoğan röportajını okumak iyi gelebilir.
Obama'nın uçak telefonuyla Erdoğan'ı niye aradığı, yardımcısı Biden'ın oteline kadar gelip bir buçuk saat kendisiyle ne konuşmuş olabileceği gibi soruların cevabı var.
Laf aramızda Cumhurbaşkanı, uçuşa yasak bölge ve kara harekâtına hazırlık ile Sisi protestosuna dair yazdıklarımı doğrulayan bazı güçlü ipuçları da çıtlattı kulağımıza.
Komşumun kulakları çınlasın, yazımda geçen şu adsız 'Amerikalılar'la sadece IŞİD'e değil Esad'a karşı dahi mutabakat tamam görünüyor.
Yalnız olay yine 'The uçak'ta geçiyor. Komşumun zoruna gitmesin de...


AKİF BEKİ'NİN YAZISI İÇİN TIKLAYIN
ÇOK OKUNANLAR