GÜNDEM

Akif Beki, İsmail Saymaz ve Yavuz Oğhan aynı programda buluştu!

Akif Beki, İsmail Saymaz ve Yavuz Oğhan, Radyo Sputnik’te (RS FM) bir araya geliyor.

Akif Beki, İsmail Saymaz ve Yavuz Oğhan aynı programda buluştu!

Akif Beki, İsmail Saymaz ve Yavuz Oğhan, Radyo Sputnik’te (RS FM) bir araya geliyor. Üç gazeteci, Türkiye radyoları içinde özgün bir formatta, gündeme dair en önemli konuları masaya yatırıyor.

Türkiye’nin deneyimli gazetecileri, Akif Beki, İsmail Saymaz ve Yavuz Oğhan RS FM’de programa başlıyor. Üç gazeteci, her hafta Pazartesi ve Çarşamba akşamları, 19.00’dan sonra, dinleyicilerin karşısına çıkacak. Programda, Türkiye ve dünyadaki önemli güncel meseleler değerlendirilecek.

Türkiye’de haber radyosu olarak, benzersiz bir formatta yayın yapan RS FM, üç gazetecinin de bünyesine katılmasıyla, kadrosunu genişletmiş olacak.

Rusya’nın resmi haber ajansı Sputnik’in Türkiye’deki partneri olarak, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’de yayınlarına hız kesmeden RS FM’de, çok sayıda deneyimli gazeteci ve programcı görev alıyor.

RS FM, İstanbul’da 97.8, Ankara’da 96.2, İzmir’de 91.0,  Bursa’da 101.4 ve Kocaeli’de 90.2 frekanslarından yayın yapıyor.

RS FM, merkezi Moskova’da bulunan, Rusya’nın resmi ajansı olarak faaliyet yürüten ‘Rossiya Segodnya’nın çatısı altındaki, Sputnik Haber Ajansı’nın Türkiye’deki radyo yayıncılığı alanındaki partneri görevini üstleniyor.

İngilizce, Türkçe, Çince, Arapça, İspanyolca, Fransızca ve Almanca başta olmak üzere 31 dilde altında 24 saat yayıncılık yapan Sputnik markası internet sitelerini dijital ve analog yayınlarını yapan radyo istasyonlarını, mobil uygulamalar ve sosyal ağ sayfalarını tek çatı altında birleştiriyor. 

Son dönemde grafiği giderek yükselen Sputnik Türkiye’nin https://tr.sputniknews.com/ adresinden hizmet veren portalında, RS FM’de yayınlanan tüm programlar canlı olarak dinlenebiliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar