MEDYA KÖŞESİ

"Akif Beki gibiler medeni ölü olurken, onlar hala dimdik ayakta..."

"Kovulma sebebi benim" dediği Akif Beki'nin gönderilmesine üzüldüğünü belirten Cem Küçük, isim isim saydığı 28 Şubat'a destek veren birçok yazar halen görevde iken Akif Beki'nin gönderilmiş olmasını içine sindiremedi...

"Akif Beki gibiler medeni ölü olurken, onlar hala dimdik ayakta..."

Akif Beki'nin Hürriyet'ten gönderilmesinin sebebinin kendisi olduğunu belirten Cem Küçük, buna rağmen tuhaf duygulara girip üzüldüğünü yazdı...

Akif Beki'nin 7 Haziran seçimleri sonrası "Erdoğan'a anında sinsice ihanet etmeye başladığını" savunan Cem Küçük, Mustafa Karaalioğlu liderliğindeki Karar gazetesi tayfasının da aynı yolu izlediklerini öne sürdü...

28 ŞUBATÇI MEDYA AKTÖRLERİ HALA AYAKTA...

"Peki bunlara rağmen niye Akif Beki Hürriyet'ten kovuldu diye üzülüyorum?" diye soran Cem Küçük, yeni bir 28 Şubat tartışmasının kapısını araladı...

"Çünkü Akif gibiler ya da Fehmi Koru gibiler medeni ölü olurken hem başka bazılarının mertliğinden emin değilim hem de 28 Şubatçı medya aktörleri hâlâ ayaktayken mutlu olmam mümkün değil" diyen Cem Küçük, şöyle devam etti:

EZİKTİLER AMA DARBEYİ DESTEKLEMEDİLER, BAŞÖRTÜ DÜŞMANLIĞI YAPMADILAR

"Evet 'bizimkiler' ezikti, kompleksliydi, korkaktı. Hâlâ da öyleler, ama yani 28 Şubat darbesi ya da 27 Nisan gibi bir askerî darbe teşebbüsünü desteklemediler. Senelerce başörtüsü ve Kürt düşmanlığı yapmadılar. Oysa bu Bab-ı Ali kaşarları her türlü suçu işledi, her türlü faşizmi yaptı ama asla bedel ödemediler."

5 SENE ÖNCE BİZİM MEDYAYI YÖNETENLER ŞU AN MEDENİ ÖLÜ...

"Bizimkilerin hatası ezikliği ve sümsüklüğü aşamamak ile kendini iyi yetiştirmemekti. Yıldız medya adamı değillerdi, hep yancıydılar ve mücadele etmeyi de bilmiyorlardı" diyerek iktidar yanlısı medyayı eleştirmeyi sürdüren Cem Küçük, "Bu yüzden de çöktüler ve tasfiye oldular. 5 sene önce bizim medyada tepede olan hemen herkes şu an medeni ölü" dedi.

FATİH ÇEKİRGE-FATİH ALTAYLI-ERTUĞRUL ÖZKÖK-SERDAR TURGUT-FİKRET BİLA...

Ardından da "28 Şubatçı" dediği gazetecileri isim isim sayan Cem Küçük, Fatih Çekirge, Fatih Altaylı, Serdar Turgut, Muharrem Sarıkaya, Umur Talu, Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Fikret Bila, Güneri Civaoğlu, Mehmet Tezkan ile 27 Nisan'cı Ahmet Hakan'ın hala medyanın içinde ve ayakta olmalarının kendisine hüzün verdiğini ifade etti.

BUNLAR YA 1 YIL İÇİNDE BİTİRİLERLER YA DA ONLAR BİZİ BİTİRİR

"Elbette bu tablo hüzün veriyor ama şükür ki bunların tamamını toplasan hepsinin toplam gücü Doğu Perinçek kadar bile değil" diyen Cem Küçük, bomba bir tahminde de bulundu:

"Bunların da tasfiye olup medeni ölü hâline gelmesi bir DEVLET kararına bakıyor. Bu 28 Şubatçılar ise 2019'a kadar iktidarı oyalayıp 2019'da yeniden 28 Şubat ruhuyla saldırmayı ve Erdoğan'ı bitirmeyi düşlüyorlar. Bu 28 Şubatçıların işi ya 1 sene içinde biter, yani medeni ölü olurlar ya da yine biz muhafazakârları gafil avlayıp tekrar gayrimeşru yöntemlerle saldırırlar. Karar milletin ve DEVLET'indir."

Cem Küçük'ün yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum