GÜNDEM

Akbank Yaptığı Yeni Açıklamada, 0.99 Faizli 20.000 TL'ye Kadar "İhtiyaç Kredisi" Kullandıracağını Açıkladı

Akbank yeni kredi kampanyası umut oldu. Bankadan 099 faizli nakit kredi alabileceksiniz!

Akbank Yaptığı Yeni Açıklamada, 0.99 Faizli 20.000 TL'ye Kadar "İhtiyaç Kredisi" Kullandıracağını Açıkladı

Akbank 0.99 faiz oranları ile birlikte 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Akbank yapmış olduğu Bu kampanyada 0.99 faizlerle 24 ay vadeli 20.000 TL kredi ödemesi gerçekleştirecek ve dilediğiniz zaman bu ödemeleri alarak banka şubelerine gitmeden de internet bankacılığı uygulaması olan Akbank direkt uygulaması üzerinden kredi kullanabileceksiniz. Akbank direkt uygulamasını kullanabilmeniz için banka müşterisi olmanız ve 444 25 25 numarasını arayarak veya banka şubelerine giderek internet şifresi oluşturmanız ve mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapmanız gerekmektedir.

Akbank yapmış olduğu 0.99 faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi kampanyasını sadece kendi banka müşterisi ilk defa olan kişilere vereceğini ve tanışmak için bu krediyi kullandıracağını açıkladı. Akbank kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız aynı zamanda banka müşterisi olan vatandaşlar şubelere giderek de diledikleri zaman bu kredilerden faydalanabilecekler ve diledikleri zaman bu kredileri kendi hesaplarına yatırarak da hemen aynı gün içinde kullanabileceklerdir.

Akbank 0.99 faiz oranları haricinde daha yüksek limitlerde düşük faiz oranları ile birlikte Kredi ödemelerine de devam etmektedir. Akbank üzerinden eğer 20.000 TL ve üzerinde kredi almak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için akbank'ın sms kredi servisini kullanarak banka kredi notunuza uygun olmanız durumunda işlemlerinizi yapabilecek ve kredi alabileceksiniz.

Akbank 0.99 faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara diledikleri zaman kredi ödemelerini gerçekleştireceğini ve banka şubelerine gitmeden de işlemlerini yapabileceğini açıkladı. Akbank ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız 0.99 faiz haricinde SMS ile kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Kredi yazıp boşluk bırakıp t.c kimlik numaranızı yazarak mesajı 44 25 numarasına gönderin ve ne kadar kredi onayı aldığınızı hemen görün.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar