GÜNDEM

Akbank ve Denizbank'tan Bankamatik Kartı Kullananlar İçin 14000 TL Kredi Kampanyası

Akbank ve Denizbank'tan Bankamatik Kartı Kullananlar İçin 14000 TL Kredi Kampanyası

Akbank ve Denizbank'tan Bankamatik Kartı Kullananlar İçin 14000 TL Kredi Kampanyası

Akbank ve Denizbank, bankamatik kartı kullanan müşteriler için yeni bir nakit kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, uygun şartları taşıyan tüm vatandaşlar, 14000 TL'ye kadar kredi kullanabilecekler.

Kredi işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek olan bu kampanyada, Denizbank ve Akbank, uygun faiz oranları ile birlikte kredi onaylarını 5 dakika içerisinde müşterilere bildirecekler. Başvuru şartlarına uygun olan müşterilerin onaylanan kredileri, hesaplarına yatırılarak kullandırılacak.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank ve Denizbank'tan 14000 TL nakit kredi kampanyasına katılmak isteyen müşteriler, cep telefonları aracılığıyla SMS göndererek veya bankaların resmi internet siteleri üzerinden başvuru yapabilirler.

Denizbank müşterileri, "KREDIM" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numarasını ve doğum tarihini gün ay yıl olarak yazarak, 32 80 numarasına SMS göndererek başvurularını gerçekleştirebilirler.

Akbank müşterileri ise, "KREDI" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numarasını ve 14000 yazarak, 44 25 numarasına SMS göndererek başvurularını yapabilirler.

Ayrıca, müşteriler bankaların resmi internet sitelerine girerek, ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak da kredi başvurusunda bulunabilirler. Bankaların internet sitelerinde, güncel faiz oranları da yer almaktadır.

Akbank ve Denizbank'ın bankamatik kartı kullanan müşteriler için başlattığı bu kampanya ile uygun faiz oranları ile birlikte hızlı kredi işlemleri gerçekleştirilebilecektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar