GÜNDEM

Akbank ve Denizbank'tan 30.400 TL'ye kadar nakit ödemesi kampanyası başladı

Akbank ve Denizbank'tan 30.400 TL'ye kadar nakit ödemesi kampanyası başladı

Akbank ve Denizbank'tan 30.400 TL'ye kadar nakit ödemesi kampanyası başladı

Bugün itibariyle Akbank ve Denizbank, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için 30.400 TL'ye kadar kredi ödemesi gerçekleştirecekleri bir kampanya başlattı. Acil ihtiyaç kredisi olarak sunulan bu kampanyalardan yararlanacak olan tüm vatandaşlara, ödemeler hızlı bir şekilde yapılacak ve başvurularını yapan kişilerin kredi ödemeleri kısa bir süre içerisinde hesaplarına yatırılacaktır. Banka müşterisi olan tüm vatandaşların kolayca başvuru yapabilecekleri bu kampanyada, kredi ödemeleri internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de gerçekleştirilebilecektir.

30.400 TL nakit ödeme fırsatı

Akbank ve Denizbank tarafından gerçekleştirilen bu kampanya dahilinde, acil ihtiyaç kredisi olarak sunulan krediler 30.400 TL'ye kadar verilebilecektir. Başvurularını banka müşterisi olan tüm vatandaşların gerçekleştirebileceği bu kampanyada, kredi ödemeleri banka müşterilerine özel uygun faiz oranlarıyla gerçekleştirilecektir. Akbank müşterileri, kredi puanlarının uygun olması durumunda Akbank Direkt uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapabilirler. SMS ile başvuru yapmak isteyen vatandaşlar ise "kredi [boşluk] TC Kimlik Numaranız" yazarak 44 25 numarasına mesaj atabilirler.

Denizbank müşterileri de 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde kredi işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. Banka müşterileri, mobil uygulama üzerinden kolayca başvuru yapabilecekleri gibi, kredi ödemeleri de banka hesapları üzerinden hızlı bir şekilde gerçekleştirilecektir.

Yukarıda verilen kampanyalarla ilgili detaylı bilgi ve başvuru işlemleri, bankaların internet siteleri ve mobil uygulamaları üzerinden yapılabilecektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar