GÜNDEM

Akbank TC Kimlik Numarası üzerinden TC kredi notu sorgulamasına göre Ödeme yapacak!

Akbank'tan 30.000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapılacak

Akbank TC Kimlik Numarası üzerinden TC kredi notu sorgulamasına göre Ödeme yapacak!

Akbank, yeni bir kampanya ile tüm müşterilerine 30.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi ödemesi yapacağını duyurdu. Banka, maaş alan veya almayan herkesin başvuru yapabileceğini belirtti. 30.000 TL ödeme alacak olan kişiler, 36 ay vadeye kadar kredi kullanabilecekler. Akbank, düşük faizli kredi almak isteyen kişilere sadece banka şubelerinden değil, bankanın müşterisi olmayan kişilerin de SMS ile başvuru yapabileceklerini açıkladı.

SMS ile kolay başvuru yapılabilir

Akbank, kredi başvurusu yapmak isteyen kişilere SMS ile kolay başvuru yapma imkanı da sunuyor. Bankanın kredi notu 1400 ve üzerinde olan herkes, cep telefonundan mesaj atarak bu bankadan kredi başvurusu yapabilecekler. Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı 4425 numarasına atmak yeterli olacak.

Direkt kredi ile hızlı onay alabilirsiniz

Eğer banka şubesine gitmeden kredi kullanmak istiyorsanız Akbank Direkt kredisi ile hızlı onay alabilirsiniz. Bunun için internet bankacılığına giriş yapmanız gerekiyor. Kredi başvurusu sonrasında onay alırsanız 12 ay vadeli kredinizi hemen hesabınıza atabilirsiniz.

Banka şubeleri ve müşteri hizmetleri de seçenekler arasında

Akbank ayrıca banka şubeleri ve müşteri hizmetleri üzerinden de kredi başvurusu yapma imkanı tanıyor. Banka, kredi onayı almanız için en az 1400 ve üzerinde kredi skoruna sahip olmanız gerektiğini belirtiyor.

Kredi ödemeleri hızlı bir şekilde hesaplara yatırılacak

Akbank'ın yeni kampanyası ile ihtiyaçlarınızı karşılamak için 30.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz. Banka, uygun faiz oranları ile kredi vererek ödemeleri hızlı bir şekilde hesaplara yatıracak. Kredi notunuzun uygun olması durumunda SMS ile bile başvuru yapabileceğiniz kampanya, bankanın müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar