GÜNDEM

Akbank, TC Kimlik Numarası ile Kredi Kampanyası Başlattı: 18 Bin TL Ödeme Veriliyor

Akbank, TC Kimlik Numarası ile Kredi Kampanyası Başlattı: 18 Bin TL Ödeme Veriliyor

Akbank, TC Kimlik Numarası ile Kredi Kampanyası Başlattı: 18 Bin TL Ödeme Veriliyor

Akbank, TC Kimlik Numarası üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlara özel olarak başlattığı kredi kampanyası ile gündemde. Kampanyaya katılmak isteyenler, Akbank müşterisi olmaları durumunda, TC Kimlik Numaraları ile birlikte kredi başvurusu yaparak, 18 bin TL'ye kadar ödeme alabilecekler. Banka müşterisi olan kişilerin, internet bankacılığı veya Akbank Direkt uygulaması üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri yeterli olacak.

Akbank, kredi başvurusunda bulunan tüm vatandaşların kredi notunu değerlendirecek ve onay alan kişilere hemen aynı gün içinde kredi ödemeleri yapılacak. 36 ay vadeli ödeme seçeneği sunulan kredi kampanyası dahilinde, 3 ay erteleme fırsatı da bulunuyor. Bankanın resmi internet sitesi veya en yakın şubesi üzerinden de başvurular gerçekleştirilebiliyor.

Akbank Direkt uygulaması ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler, kredi şartlarına uygunluk durumuna göre 18 bin TL'ye kadar ödeme alabilecekler. Kredi notu yüksek olan ve 18 yaşından büyük olan tüm vatandaşların başvuru yapabileceği kampanyada, ödemeler hemen yapılarak nakit ihtiyacı karşılanabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin, Akbank müşterisi olmaları durumunda, internet bankacılığı veya Akbank Direkt uygulaması üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. TC Kimlik Numarası ile yapılan başvurular sonucunda, kredi notuna göre onay alacak olan tüm vatandaşlar, ihtiyaçlarına uygun şekilde kredi kullanabilecekler.

Akbank tarafından başlatılan TC Kimlik Numarası ile Kredi Kampanyası ile nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar, banka müşterisi olmaları durumunda kolayca başvurularını gerçekleştirerek 18 bin TL'ye kadar ödeme alabilecekler. Kampanya dahilinde sunulan 36 ay vadeli ödeme seçeneği ve 3 ay erteleme fırsatı ile müşterilerin ihtiyaçlarına uygun ödeme planları sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar