GÜNDEM

Akbank şampiyon kampanyası yaptı: Gelir belgesiz kredi alacak kişilere 30.000 TL ödeyecek

Akbank şampiyon kampanyası yaptı: Gelir belgesiz kredi alacak kişilere 30.000 TL ödeyecek

Akbank şampiyon kampanyası yaptı: Gelir belgesiz kredi alacak kişilere 30.000 TL ödeyecek

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak ₺30.000'ye kadar nakit kredi ödemesi alacak olan tüm vatandaşlara yeni bir duyuru paylaştı ve nakit kredi kullanmak istiyorsanız başvurularınızı gerçekleştirmek için banka müşterisi olmanız durumunda hemen işlem yapabileceğiniz bir kampanya açıkladı.

Akbank gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişileri düşünüyor ve nakit kredi ödemelerinden faydalanacak olan tüm Akbank müşterilerine hızlı bir şekilde kredi ödemesi vereceğini söylüyor.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız Kredi puanınızın da uygun olması durumunda bankanın yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte gelir belgesiz onay alabilir ve hem bankadan hem internetten bu krediye 30 bin TL olarak kullanabilirsiniz.

Akbank 30.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank ₺30.000 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirdiği yeni Kredi kampanyasında banka müşterisi olup Kredi kullanacak olan kişilere 5 dakikada sonuç vereceği bir kampanya hazırladı. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka kredi şartlarına uygun olarak 36 ay vadeli ödeme alabilirsiniz.

Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru gerçekleştirmek için uygun faizlerle ödemeler yapacağınız bu Kredi kampanyalarında ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapabilirsiniz.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu Cep telefonunuz üzerinden sms ile yapmak istiyorsanız cep telefonunuzun Mesaj kısmına girdikten sonra kredi yazıp boşluk bırakıp 11 haneli t.c kimlik numaranızı yazdıktan sonra 44 25 numarasına mesaj gönderebilir ve bu mesajı gönderdikten sonra 10 dakika içerisinde Kredi sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunu Cep telefonunuz üzerinden sms ile yaptıktan sonra kredi onayı almanız ile birlikte şubelere gitmeden Kredi işlemlerinizi hemen hesabınıza yatırabileceksiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar