GÜNDEM

Akbank kredi alamayan vatandaşların imdadına yetişti: Kredili Mevduat Hesabı Verecek

Ekonomik yönden sıkıntı yaşayan vatandaşlar bankaların uygulamaya koyduğu kredilere başvurarak sıkıntılarını giderme çalışıyor.

Akbank kredi alamayan vatandaşların imdadına yetişti: Kredili Mevduat Hesabı Verecek

Ekonomik yönden sıkıntı yaşayan vatandaşlar bankaların uygulamaya koyduğu kredilere başvurarak sıkıntılarını giderme çalışıyor. Akbank kredi alamayan vatandaşların imdadına yetişti. Son dakika olarak basına yansıttığı kampanyada başvuru yapan kişilerin onay alamaması durumunda artı para uygulamasın başlattı.

Akbank Artı Para Hesabı

Banka üzerinden kredi başvurusu yapan vatandaşlar artı para hizmetinden de faydalanabilecek. Bireysel krediler için bankalar bazı şartları ön plana çıkarıyor. Bu durumdan dolayı başvuru yapıldıktan sonra onay almada bazen olumsuzluklar yaşanabiliyor. Akbank bu durumda olan müşterilerine artı para hesabı vererek gidermeye çalışıyor. Artı para ile hesaba anında para aktarılabilecek. Ödemeler ise düşük faizli olarak bankaya gere ödenebilecek.

Acil paraya ihtiyaç duyduğunuzda Akbank üzerinden destek kampanyasına katılmak için başvuru yapabilirsiniz. Kredili mevduat hesabı üzerinden artı para ile 10.000 TL ye kadar nakit alabilirsiniz. Alınan bu nakit tutar 12 ay vade ile geri ödeme şansınız bulunmakta. Bir sonra tamamı ödenerek hesap kapatılabilir. Kredi başvurusu yapmadan nakit avans imkânından faydalanmış olursunuz.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

Acil paraya ihtiyaç duyduğunuzda bankaya başvuru yapmadan önce bu bankadan hesap açtırmanız gerekir. Açtırılan banka hesabı üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Banka şubelerinden, ATM lerden veya internet bankacılığı ile başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapıldıktan sonra sizlere hemen dönüş yapılarak sonuç bildirilir. Sonuca göre hesabınızı artı para olarak 1.000 TL ile 10.000 TL tutarında kredi puanı yüklenir.

Akbank Artı Hesap Faiz Oranları

Nakit para ihtiyacınızı gidermek için Akbank üzerinden kullanmış olduğunuz artı parayı faizi ile birlikte geri ödemek zorundasınız. Banka uygulamaya koyduğu artı para için %1,98 oranında faiz uygulamaktadır. 1.000 TL tutarında bir para çekildiğinde bir ay sonra para ödemesi yapmak isterseniz, 1023 TL tutarında bir geri ödeme yaparsınız. Banka sizlerden almış olduğu 23,76 TL banka için bir faiz geliri olacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar