GÜNDEM

Akbank hesabı olanlar için duyuru yapıldı: En son 4 gün kaldı! İşlem yapın

Akbank banka hesabı olan vatandaşlar için başlatılan yeni kampanya duyurusunda ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler verileceği açıklandı.

Akbank hesabı olanlar için duyuru yapıldı: En son 4 gün kaldı! İşlem yapın

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödeme verileceği açıklandı. 4 gün içerisinde başvuru gerçekleştirerek, 40000 TL'ye kadar gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm bireysel müşterileri için Akbank, hesabı olmanız durumunda sizlere hızlı bir şekilde ödeme vermektedir. Akbank hesabınızın olması durumunda 40000 TL'ye kadar ödeme alabileceğiniz bu kampanyalara katılarak, dilediğiniz zaman başvuru yapabilir ve ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 

Akbank 4 gün içinde ihtiyaç kredisi başvurusu...
Akbank üzerinden başlatılan kampanyada bireysel müşterilerin kredi başvuruları 4 gün içerisinde yapılmaktadır. 40000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirecek olan bu bankalar 5 dakikada sonuç vermektedir. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, işlemlerinizi gerçekleştirmek için şubelere gitmeden kredi başvurusu yapabilirsiniz. 

Akbank üzerinden kredi almak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek kimliğinizle birlikte bireysel müşteri temsilcisi üzerinden yapacağınız işlemler haricinde hep cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da başvuru yapabilirsiniz. Sms ile kredi başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra onaylanan tutar, hesabınıza yatırmak için Akbank Direkt uygulaması kullanabilirsiniz. Sms ile kredi başvurusu yapmak için kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı: 44 25 numarasına göndermeniz halinde kredi başvurusu yapmış olacaksınız. 

Akbank Bireysel müşterilerin kredi notu 1400 ve üzerinde olması durumunda, işlemlerini gerçekleştirirken, emekli olan vatandaşların da emekli maaşlarını kendi bankasından almaları durumunda kredi ödemeleri vereceğini açıkladı. Akbank Bireysel İhtiyaç Kredisi Kampanyası adı altında başlatılan bu kampanyalarda, nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşların bu uygun faizlerle kredi ödemeleri hızlı bir şekilde banka müşterisi olan vatandaşlara verilecektir. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar