GÜNDEM

Akbank hesabı olanlar dikkat, Banka açıklama yaptı, Ödeme olacak

Akbank hesabı olanlar dikkat, Banka açıklama yaptı, Ödeme olacak

Akbank hesabı olanlar dikkat, Banka açıklama yaptı, Ödeme olacak

1 Mart- 30 Mart 2023 tarihleri ​​arasında Axess, Axess Öğrenci ve Free asıl kart sahipleri kampanyadan faydalanabilir. Axess, Axess Öğrenci ve Free asıl kartlarınızla kampanya süresince sadece bir veya iki yeni fatura için 25 TL, üç veya dört fatura için 75 TL, beş ve daha fazla yeni fatura için hızlı bir şekilde 150 TL kazanabilirsiniz.

Tüm Kampanya Detayları

Pazarlama kampanyası müşteri bazlıdır. Mart ayı boyunca katılımcı kartlar ile vereceğiniz tüm fatura ödeme talimatları size 150 TL'ye kadar chip para kazandıracaktır. 1 Mayıs 2023 tarihinde kampanya sonucunda alacağınız ödül parası chip para olarak kartınıza yüklenecektir. Yalnızca verdiğiniz yeni siparişler kullanılacak ödül için net bir şekilde uygundur. Kredi kartınızın otomatik fatura ödeme ayarlarını değiştirip yeniden göndermeniz veya banka hesabınızın fatura ödeme ayarlarını değiştirip tekrar kredi kartınıza göndermeniz durumunda kampanya avantajlarından hiçbir şekilde yararlanamazsınız.

Kampanya, hesaptan verilen herhangi bir direktif içermemektedir. Kampanyadan ödül kazanmanız durumunda, Otomatik Ödeme talimatı oluşturduğunuz faturaları, ödülün yüklendiği tarihten itibaren altı ay içerisinde karttan tahsil etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde chip para taahhüt bitiminde çekilecektir. Talimat parametreleri dahilinde, kredi kartı fatura ödemelerine banka tarafından belirlenen otomatik fatura ödeme faizi uygulanır. Son ödeme tarihinden borcun ödenmeyen asgari tutar üzerinden gecikme faizi ile asgari tutarı aşan kısım üzerinden fatura faiz oranı, asgari borç beyannamesinin kısmen veya tamamen ödenmemesi durumunda uygulanacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar