GÜNDEM

Akbank Faizleri Sıfırladı ve Müşterilerine 10 bin TL Vereceğini Duyurdu! Akbank Faizsiz Kredi Veriyor mu?

Akbank, 10 bin TL ihtiyacı olan müşteriler için büyük fırsat sunuyor. Faizsiz şekilde krediye ihtiyacınız var ise doğru yerdesiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için elinizi çabuk tutun. Akbank'ın son kampanyası büyük ses getirecek. İşte sıfır faizli kredide aranan şartlar...

Akbank Faizleri Sıfırladı ve Müşterilerine 10 bin TL Vereceğini Duyurdu! Akbank Faizsiz Kredi Veriyor mu?

Akbank'tan gelen kararla birlikte önemli bir kampanyaya imza atıldı. Faizsiz kredi ödemesine ihtiyacı olanlar bu haberi görünce çok sevinecek. Öte yandan ihtiyaç kredisinin yanı sıra nakit avans ile de ihtiyacınız olan ödemeyi alabilirsiniz. İşte kampanya dahilinde 10 bin TL'yi nasıl alacağınıza dair detayları aktarıyoruz.

Akbank Faizsiz Ödeme Nasıl Olacak?

Akbank'ın ilk defa müşterisi olanlara özel faizsiz nakit avans verileceği vurgulandı. Akbank Mobil indirerek uygulama üzerinden ilk defa Akbank'a kayıt olanları büyük sürprizler bekliyor. Öte yandan bankaya kredi kartı başvurusunda bulunmanız da çok önemli. Axess veya Wings kartlaerına başvuru yapmanız gerektiği detayının da altını çizelim.

10 bin TL Sıfır Faiz Detayı!

Kredi başvurusu kabul edilenler için 10 bin TL'ye kadar faizsiz ödeme imkanı sağlanıyor. Akbank, sıfır faizli nakit avans için kolları sıvadı. 6 aya varan vade ile birlikte yalnızca aldığınız nakit avansı ödeyeceksiniz. Bu müjdeli gelişme neticesinde başka hangi detayların ön planda olacağını da sizlerle paylaşacağız.
Kampanya Ne Zaman Sona Eriyor?
Akbank'ın faizsiz nakit avans kampanyası için 28 Şubat 2023'e kadar başvurunuzu yapmış olmanız gerekmekte. Öte yandan tüm şartları öğrenmek ve detaylara hakim olmak isterseniz de Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar