GÜNDEM

Akbank duyurusunda, Banka müşterisi olan kişilerin, Hesaplarına 100.000 TL ödeyeceğini açıkladı!

Akbank duyurusunda, Banka müşterisi olan kişilerin, Hesaplarına 100.000 TL ödeyeceğini açıkladı!

Akbank duyurusunda, Banka müşterisi olan kişilerin, Hesaplarına 100.000 TL ödeyeceğini açıkladı!

Akbank yapmış olduğu yeni duyuru ile birlikte banka müşterisi olan vatandaşlara 100.000 TL nakit kredi ödemesi vereceğini açıkladı. Akbank üzerinden başlatılan kampanyada ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar diledikleri zaman bu bankadan ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa artık şubelere gitmelerine de gerek kalmadan akbank'ın kendi mobil uygulaması olan Akbank direkt uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanabilecekler.

Akbank yaptığı bu Kredi kampanyasında kendi bankasında olan müşterilere uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirirken nakit kredi ödemesi alacak olan kişilerin t.c kimlik numaraları üzerinden kredi notuna bakarak ödeme vereceğini ve bu kredileri de hesaplarına bu şekilde yatıracağını açıkladığı nokta nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara sizler de katılmak istiyorsanız acil ihtiyaç kredisi kampanyası adı altında başlatılan bu Kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların Akbank müşterisi olması durumunda ihtiyaç kredisi başvurusu Akbank üzerinden Akbank direkt aracılığı ile birlikte ödenmektedir.

Akbank direkt uygulamasını kullanmak istiyorsunuz banka müşterisi olmanız durumunda işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanacak olan vatandaşların özellikle daha önce bankalar üzerinden kredi ve kredi kartı kullanmış olmasına bakılarak, kredi notu uygun olması durumunda onay verilmektedir. Akbank hesabınız üzerinden Akbank direkt uygulaması şifresi aldıktan sonra 7/24 bu bankadan ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabileceksiniz ve kredi başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra da hemen aynı gün içinde ödemenizi kendi hesabınıza hafta sonu olsa bile yatırabileceksiniz. Akbank kredi kampanyası detayları hakkında bilgileri almak istiyorsanız bankanın resmi internet sitesine giriş yapabilir ve buradan ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar