GÜNDEM

Akbank duyurdu, Nakit isteyenlere 40.000 TL hemen kredi ödemesi vereceğini açıkladı! 

Akbank üzerinden başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte nakit kredi kullanacak olan kişilere belirli şartlara uygun olarak 40.000 TL ödeme verileceği açıklandı.

Akbank duyurdu, Nakit isteyenlere 40.000 TL hemen kredi ödemesi vereceğini açıkladı! 

Akbank üzerinden başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte nakit kredi kullanacak olan kişilere belirli şartlara uygun olarak 40.000 TL ödeme verileceği açıklandı. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için yapılan bu Kredi ödemelerinde Akbank uygun faizlerle kredi işlemlerine hemen aynı gün içinde hesapları yatırarak kullandırmaktadır.

Akbank ihtiyaç kredisi özellikle mart ayı içerisinde en çok tercih edilen banka kredileri arasında gösterilmektedir. 40.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler belirtilen şartlara uygun olarak Akbank üzerinden alacakları bu krediler ile birlikte nakit kredileri hesaplarına yatırarak hemen aynı gün içinde kullanılabilecek ve diledikleri zaman bu bankadan ihtiyaç kredisi olarak hesaplarını ödemeler alabileceklerdir.

Akbank ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar özellikle banka müşterisi olması durumunda bankanın internet şifresi uygulaması olan Akbank direkt uygulaması üzerinden kredi başvurularını gerçekleştirebilirler ve bu bankadan istedikleri zaman kredi kullanarak diledikleri zaman şubelere gitmeden de internet bankacılığı uygulaması üzerinden kredi işlemlerini ve bankacılık işlemlerini yapabilmektedirler. Kredi başvurusunu eğer internet bankacılığı uygulaması üzerinden yapmak istiyorsanız banka kredi puanınızın yüksek olması gerekiyor ve daha önce bankalardan kredi ve kredi kartı kullanmış olmanız durumunda Akbank üzerinden sizlere destek verilmektedir.

Akbank SMS ile kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacak ve bankadan ihtiyaç kredisi onayı alıp almadığınızı kendi cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile birlikte hemen öğrenebileceksiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar