GÜNDEM

Akbank Bu Ödemeyle Emekliye Göz Kırptı! 7000 TL'yi Hesabınızda Görürseniz Şaşırmayın!

Emeklilere sağlanan imkanlarla adından söz ettiren Akbank, bu sefer gözü kapalı bir şekilde 7000 TL ödüyor. Birkaç gün içerisinde paranın hesabınıza geçmesini istiyorsanız başvurunuzu yapın. Akbank'ın emekliler için sunduğu kampanyada ilgi büyük. İşte Şubat 2023'te emeklilere ödenecek tutarlar...

Akbank Bu Ödemeyle Emekliye Göz Kırptı! 7000 TL'yi Hesabınızda Görürseniz Şaşırmayın!

Akbank'ın emekliye sağladığı imkanlar dikkat çekiyor. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken banka, emekli promosyonunda ise önemli bir atılım gerçekleştirdi. Peki kimler ne kadar ödeme alacak? Emekli maaşınıza göre sahip olacağınız emekli promosyonu da değişkenlik gösteriyor. Aşağıda yer alan liste üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz. Akbank'ın resmi internet sitesinden alınan verilere göre promosyon listesi de güncellenmiştir.

Akbank Şubat 2023 Emekli Promosyon Listesi

Maaşınızı 3 yıl boyunca Akbank üzerinden alacaksanız size verilecek emekli promosyonları aşağıdaki gibidir. Üstelik kampanya kapsamında taahhüt ile birlikte ödemeler kısa süre içerisinde gerçekleşiyor.

3.500 TL'den az emekli maaşı alıyorsanız : 4.200 TL
3.500 TL – 7.500 TL arasında emekli maaşı alıyorsanız : 4.850 TL
7.500 TL – 10.000 TL arasında emekli maaşı almakta iseniz : 6.250 TL
10.000 TL ve üstünde emekli maaşı alıyorsanız: 7.000 TL

Başvuru Yapmanız Yeterli Olacak!

Akbank'ın güncel kredi kampanyasına başvuru yapmanız yeterli olacak. Mobil uygulamanın yanı sıra bilgisayarınız üzerinden dijital bankacılık işlemine giriş yapabilir veya şubeye giderek de yüz yüze görüşme sağlamanız durumunda emekli promosyonu başvurusunda bulunabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar