GÜNDEM

Akbank açıkladı: Son güne kadar başvuru yapan 100.000 TL alacak

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile birlikte 100000 TL kredi vereceğini açıkladı.

Akbank açıkladı: Son güne kadar başvuru yapan 100.000 TL alacak

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama ile birlikte 100000 TL kredi vereceğini açıkladı. Akbank, yapmış olduğu kampanyada özellikle, başvurularını gerçekleştirdik, nakit kullanmak isteyen kişilere 100000 TL ödeme vereceğini duyurdu. 

Akbank üzerinden başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte hemen aynı gün içinde ödeme verileceği duyuruldu. Nakit kredi kullanacak olan emekliler ve bireysel müşteriler olacak. 

Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu, cep telefonunuz üzerinden SMS ile kolay bir şekilde yapılabiliyor. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa, nakit kredi için başvurularını gerçekleştirecek ve SMS ile hemen sonuç öğrenebileceklerdir. 

Sms ile kredi almak istiyorsanız, kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı: 44 25 numarasına göndermeniz durumunda kredi başvurusu gerçekleştiriliyor.

Sms haricinde, Akbank Direkt uygulaması 444 25 25 çağrı merkez numarası üzerinden de kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların emekli olmaları durumunda maaş müşterileri olmaları halinde kredi ödemeleri gerçekleştirilir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar