GÜNDEM

Akbank 8500 TL İçin Düğmeye Bastı! EYT'lilerin Promosyonda Tercihi Belli Oldu!

Akbank, nakit promosyon için devreye girdi. Yüksek miktarda ödeme almak istiyorsanız ister EYT'den isterseniz de normal bir şekilde emekli olun fark etmeyecek. 8500 TL'lik promosyo ödemesi için başvuru yapabilirsiniz....

Akbank 8500 TL İçin Düğmeye Bastı! EYT'lilerin Promosyonda Tercihi Belli Oldu!

Promosyon ödemeleri denince akla pek çok banka ismi geliyor. Kamu bankalarının yanı sıra özel bankalardaki promosyon miktarı daha fazla gözüküyor. Aldığınız emekli maaşına göre promosyon miktarı da değişkenlik gösterecektir. Ancak en fazla promosyon ödemesi yapan bankalardan birisi de Akbank oldu. Kamu bankalarını da geride bırakmayı başardı.

Akbank'tan Yüksek Promosyon Sinyali!

Akbank, EYT'liler de dahil olmak üzere emekli müşterilerine yüksek promosyon ödemesi yapıyor. Haliyle bu kampanyadan faydalanmak için yalnızca 3 yıllık taahhüte ihtiyacınız var. Kısa süre içerisinde ödemenizi alabilirsiniz. Emekli maaş hesabınız Akbank'a taşındıktan sonra ödemeniz hesabınıza aktarılacak.

Kaç TL Promosyon Ödeniyor?

Akbank'taki promosyon limitlerini sizlerle paylaşalım. 1500 TL'lik Chip Para ile birlikte toplamda 8500 TL promosyon ödemesi yapılacak. Öte yandan harcama sözü ve kredi kartı işlemleri ile birlikte chip para kazanma şansı elde ediyorsunuz. Ancak bonusun dışında olan nakit promosyon miktarına değinelim:

0 - 3.499 TL arası maaş için 4.200 TL
3.500 TL - 7.499TL TL arası maaş için 4.850 TL
7.500 TL - 9.999 TL arası maaş için 6.250 TL
10.000 TL ve üzeri maaş için 7.000 TL nakit promosyon ödenecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar