GÜNDEM

Akbank 31 Mart tarihine kadar banka hesabı olan kişilere 100.000 TL ödeme yapıyor

Akbank 31 Mart tarihine kadar banka hesabı olan kişilere 100.000 TL ödeme yapıyor

Akbank 31 Mart tarihine kadar banka hesabı olan kişilere 100.000 TL ödeme yapıyor

Akbank üzerinden başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında banka müşterisi olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilecek olan kampanyalardan faydalanacak olan kişilere hemen 100.000 TL 24 ay vadeli kredi ödemesi verileceği açıklandı. 100.000 TL 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli bu Kredi kampanyalarına sizler de katılarak dilediğiniz zaman ödeme alabilir ve başvurunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Akbank 31 Mart tarihine kadar başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler gerçekleştirirken Kredi başvurusunu yapacak olan tüm vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda hesaplarına uygun faizlerle kredi ödemeleri yatırmaktadır.

Akbank hesabınızın olması durumunda ve başvurularınızı gerçekleştirmeniz durumunda kullanabileceğiniz İhtiyaç kredisinde sizlere verilecek olan bu kredi için kredi puanınızın yüksek olması banka tarafından istenmektedir. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler gerçekleştirilirken krediler 5 dakika içerisinde banka hesaplarına yatırılır ve onaylanan kredilerde hesaplar dahilinde vatandaşlara hemen kullandırılmaktadır.

Akbank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız sizler de başvurunuzu gerçekleştirmek için banka müşterisi olmanız durumunda kendi cep telefonu numaranız üzerinden kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazıp boşluk bırakıp 100.000 yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar