GÜNDEM

Akbank 31 Mart 2023 Tarihine Kadar Süre Verdi! Faizsiz 10 Bin TL İçin Son Günler Yaklaşıyor!

Akbank'ın 31 Mart 2023 tarihinde son bulacak faizsiz ödeme kampanyası hala devam ediyor. Eğer bireysel kredi kartı sahibi olursanız 10 bin TL faizsiz paranızı hemen alırsınız. İşte detaylarıyla birlikte Akbank'ın yeni müşterilere tanıdığı bazı imkanlar...

Akbank 31 Mart 2023 Tarihine Kadar Süre Verdi! Faizsiz 10 Bin TL İçin Son Günler Yaklaşıyor!

Akbank, önemli bir kampanya duyurusunda bulundu. Yeni müşteriler, Akbank'ın hem kredi tekliflerinden hem de faizsiz işlemlerinden yararlanabilecek. Acil nakit ihtiyacınıza birebir çözüm olabilecek bu kampanyayı sizler de değerlendirebilirsiniz. Akbank'ın konuyla ilgili güncel açıklamasını paylaşacağız. Faizsiz kredi nasıl çekilir?

Faizsiz Kredi mi Veriliyor?

Akbank'ın faizsiz şekilde nakit avans vereceği vurgulandı. Eğer bir süredir düşük faizli veya sıfır faizli ihtiyaç kredisi araştırıyorsanız, tüm dikkatinizi Akbank'a vermenin zamanı geldi. Kampanya dahilinde bireysel kredi başvurusu yapanlar için nakit avans işlemlerinden faiz alınmayacak.

10 Bin TL'ye Kadar Geçerli!

Faizsiz nakit avansta üst limit 10 bin TL olarak belirlendi. Dolayısıyla bu kampanyayı değerlendireceklerin en fazla bu limite kadar ödeme alacağını belirtelim. Üstelik bankadan gelen resmi açıklamada ise aşağıdaki ifadelere yer verildi:

"Kampanyadan 1.03.2022 – 31.03.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir."

31 Mart Öncesinde Başvurun!

Başvuru işlemlerini mobil uygulama üzerinden gerçekleştirmenizin yanı sıra, 31 Mart 2023 tarihine kadar muhakkak gerekli işlemleri halletmiş olmalısınız. Başvurunuzu geciktirirseniz kampanyadan faydalanma hakkınızı yitirebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar