GÜNDEM

Akaryakıtta Motorine de İndirim Geldi! Benzinle Birlikte Motorin Güncel Fiyat Listesi Ortaya Çıktı!

Akaryakıt üst üste indirimle gündeme geldi. Benzinden sonra indirim sırası motorine geçmiş durumda. Peki akaryakıtta kaç TL'lik indirim yapıldı? Güncel fiyatların yanı sıra piyasadaki son detaylara da değinildi. 25 Şubat 2023 tarihli akaryakıt fiyat listesi haberimizde yerini aldı.

Akaryakıtta Motorine de İndirim Geldi! Benzinle Birlikte  Motorin Güncel Fiyat Listesi Ortaya Çıktı!

Akaryakıt fiyatları, son zamanlarda indirim haberi ile gündeme geliyor. Fiyatlar değişti ve bu durum akaryakıt pompa fiyatlarına da yansıdı. Piyasalardaki gelişmeler neticesinde akaryakıtın da ucuzladığını görüyoruz. Peki benzindeki 48 kuruşluk indirimin ardından motorine ne kadarlık indirim uygulandı?

Motorin 61 Kuruş Ucuzladı!

Motorin fiyatının 61 kuruş ucuzladığı ortaya çıktı. Bu gelişmeden sonra pek çok kişi detayları yakından takip ediyor. Özellikle de araç sahipleri, yeni bir indirim gelecek mi yoksa fiyatlar sabit kalacak mı araştırması yapmakta. Söz konusu indirimin yeni olmasından ötürü şu an için farklı bir fiyat haberi gelir mi bilinmez. İstanbul, İzmir ve Ankara'da akaryakıt kaç TL'den satılmakta? Litrelik fiyatı hakkında detayları paylaşalım.

Akaryakıt Güncel Fiyatları 25 Şubat 2023

İstanbul'da motorinin litre fiyatı 20,59 TL olarak belirlendi.
İstanbul'da benzinin litre fiyatı 20,39 TL olarak belirlendi.
Ankara'da benzinin litre fiyatı 20,76 TL oldu.
Ankara'da motorinin litre fiyatı 21 TL oldu.
İzmir'de benzinin litre fiyatı 20,69 TL oldu.
İzmir'de motorinin litre fiyatı 21,05 TL oldu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar