GÜNDEM

Akaryakıtta İndirim Var: Motorin Fiyatları Yine Düştü!

Benzin ve motorine yeni bir indirim mi geliyor? 8 Şubat 2023 tarihinden itibaren pompa fiyatlarında yaşanacak değişiklikler yayınlandı Peki akaryakıt fiyatlarında kaç TL'lik değişiklik bizleri beklemekte? Güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi yayınlandı.

Akaryakıtta İndirim Var: Motorin Fiyatları Yine Düştü!

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Benzin ve motorindeki son durum açıklanıyor. Öte yandan 8 Şubat 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak indirim de duyuruldu. Araç sahipleri bu indirime çok sevinecek. Peki hangi akaryakıt türünde indirim yapıldı?

Motorinde 68 Kuruş İndirim Kararı!

Motorin kullanan araç sahipleri, artık 68 kuruş daha ucuz akaryakıt satın alabilecek. Bu gelişme neticesinde motorin fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. Öte yandan pompa fiyatlarına ne zaman yansıyacağı da merak konusu haline geldi. 8 Şubat 2023 tarihinden itibaren indirimin akaryakıt istasyonlarında geçerli olacağı belirtiliyor.

Akaryakıt Güncel Fiyat Listesi

Şu an için İstanbul'dan alınan verilere göre benzin 21,14 TL, motorin 21,82 TL ve LPG 11,99 TL'den satışa sunulmaktadır. Güncel zam ve indirim haberleri olduğu vakit sizlere haber edeceğiz. Akaryakıttaki son gelişmeler de dikkat çekmekte. Bu noktada nasıl bir adım atılacağı konusunda detayları sizlerle paylaşacağız. Brent varil petrol fiyatları ve rafinelerdeki son durum, fiyatlara etki ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar