GÜNDEM

Akaryakıtı Ucuza Almanın Yolu Bulundu! Benzin, Motorin ve LPG Harcamalarınıza Fazladan Akaryakıt!

Bankadan gelen bedava akaryakıt kampanyası olumlu karşılandı. Eğer şartları karşılarsanız fazladan benzin, motorin veya LPG alabilirsiniz. Araç sahiplerine ilaç gibi gelen kampanya hakkında bilgi verildi. Ziraat Bankası, Bankkart ile yapılan alışverişlerde akaryakıt bonusu veriyor...

Akaryakıtı Ucuza Almanın Yolu Bulundu! Benzin, Motorin ve LPG Harcamalarınıza Fazladan Akaryakıt!

Akaryakıt ödemelerindeki artışla birlikte bankaların önemli kampanyaları devreye giriyor. Ziraat Bankası, düzenli olarak akaryakıt satın alan araç sahibi müşterileri için müjdeyi verdi. Eğer sizler de kampanyadan yararlanmak istiyorsanız hemen başvuru yapın. Ziraat Bankası'nın güncel akaryakıt kampanyasında fazladan benzin, motorin veya LPG satın alabilirsiniz. İşte detaylar...

Ucuz Akaryakıt Satın Almak Mümkün mü?

Eğer bankaların güncel kampanyalarına dahil olursanız, evet akaryakıt harcamanızın bir kısmını ucuza getirebilirsiniz. Bonus ödemeleri kazanmak için belirli şartları karşılamanız gerekiyor. Akaryakıt satın alımlarında tek seferde belirlenen limit ve üzerinde yapacağınız birkaç alışveriş, size bonus ödemesi kazandıracaktır. Bu bonus ödemesi ile de benzin, motorin veya LPG satın alma imkanına sahip olacaksınız.

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyası!

Ziraat Bankası, yapmış olduğu duyuru ile birlikte akaryakıt fırsatını gözler önüne serildi. Anlaşmalı akaryakıt istasdyonları üzerinden Bankkart POS aracılığı ile yapılan Bankkart harcamalarınızda bonus veriyor. Akaryakıt alışverişinizi Bankkart ile yapmanız gerektiğini vurgulayalım. Ziraat Bankası'nın resmi açıklaması doğrultusunda aşağıdaki ifadelere yer verildi:

"16 Şubat – 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.
Ziraat Bankası’nın akaryakıt kampanyasından; Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile faydalanabilir."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar