GÜNDEM

Akaryakıta Zam Sonrası Bu Sefer de İndirim Yapılacak! Benzin ve Motorin Güncel Satış Fiyatı Belli Oldu!

Akaryakıta öyle bir indirim geldi ki araç sahipleri artık beklediği ucuzluğa kavuşacak. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında son durum nedir? 22 Şubat Çarşamba günü akaryakıt güncel fiyat listesi paylaşıldı. Peki fiyatlar ne kadar ucuzladı?

Akaryakıta Zam Sonrası Bu Sefer de İndirim Yapılacak! Benzin ve Motorin Güncel Satış Fiyatı Belli Oldu!

Akaryakıtta benzin ve motorine gelen zamlar gittikçe artmakta. Geçtiğimiz günlerde yapılan zamlardan sonra araç sahiplerinin ödediği akaryakıt fiyatları da artmıştı. Şimdi ise yeni bir indirim yapılacağı konuşuluyor. Brent varil petrol fiyatındaki son gelişmeden sonra fiyatlar ucuzladı. Peki bugünden itibaren akaryakıtta kaç TL'lik bir indirim bizleri bekliyor?

İndirim Benzine Yapılacak!

Akaryakıtını motorin veya LPG ile dolduranlar bu habere üzülebilir. İndirimin şu an için yalnızca benzine geleceği bilgisi iletildi. Bu gelişmeden sonra güncel fiyatlara tekrardan göz atıldı. İstanbul, İzmir ve Ankara'da akaryakıt kaç TL'ye satılıyor? Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Güncel Akaryakıt Fiyatları (22 Şubat 2023 Çarşamba)

Şu an için motorin ortalama litresi 21,29 TL'den satılıyor. Benzin ise litresi 20,94 TL'den satışa sunulmakta. Bununla birlikte gelecek indirim sonrasında güncel fiyatlar tekrardan paylaşılacak. Yakın zaman sonra motorinde de bir değişim olur mu merak ediliyor. Piyasadaki değişiklikler, dünya çapındaki akaryakıt fiyatlarını yakından ilgilendirmekte.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar