GÜNDEM

Akaryakıt Fiyatları Döviz Kurundaki Artıştan Etkilendi mi? Güncel Benzin ve Motorin Fiyat Listesi Duyuruldu!

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmelerle beraber benzin ve motorin fiyatı zamlandı mı? Doların artması sonrasında yeni bir duyuru bekleniyordu. 15 Şubat 2023 tarihli akaryakıt fiyat listesindeki güncel gelişmeleri sizlerle paylaştık.

Akaryakıt Fiyatları Döviz Kurundaki Artıştan Etkilendi mi? Güncel Benzin ve Motorin Fiyat Listesi Duyuruldu!

Akaryakıttaki fiyat gelişmesi araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Öyle ki brent varil petrol fiyatındaki son artışla birlikte benzin ve motorine de ciddi zam gelmişti. İstanbul, Ankara ve İzmir'deki fiyatlarda bir değişiklik yaşandı mı? Benzinin 1,09 ve motorinin 1,21 TL arttığı belirtildi. Güncel olarak akaryakıtta bizleri nelerin beklediği araştırılıyor. Son dakika fiyat gelişmesi ve dahası haberimizde yerini alacak.

Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum Nedir?

Güncel akaryakıt fiyat listesine baktığımızda İstanbul'da benzin 20,85 TL ve motorin 21,22 TL'ye satışa sunulmakta. Ankara'da ise benzin 21,18 TL ve motorin 21,59 TL'ye satılıyor. Bu gelişmenin hemen ardından fiyatlarda bir değişiklik olacağına dair henüz duyuru yapılmış değil.

Dolar 19 TL'nin Üzerine Çıktı!

Dolar, ani bir hamle ile 19 TL'nin üzerine çıkarak piyasalarda dikkatleri üzerine topladı. Sonrasında ise 18,85 seviyelerine tekrardan düştü. Bu gelişme neticesinde akaryakıta yakın zamanda bir zam gelir mi merak ediliyor. Doların bu kadar hızlı değişim yaşamasından ötürü merak edilenler tek tek ortaya çıkacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar