GÜNDEM

Akaryakıt Fiyatları Bir Anda Pahalandı! Benzin ve Motorin Fiyatı Güncel Liste 14 Şubat 2023

Akaryakıt fiyatlarındaki ani artış araç sahiplerini etkiledi. Bu sefer hem benzin hem de motorin zamlandı. 14 Şubat 2023 tarihli akaryakıt fiyat listesi yayınlandı. Brent varil petroldeki artış bir anda akaryakıta da yansımış oldu. İstanbul, İzmir ve Ankara'da akaryakıt fiyatları kaç TL?

Akaryakıt Fiyatları Bir Anda Pahalandı! Benzin ve Motorin Fiyatı Güncel Liste 14 Şubat 2023

14 Şubat 2023 tarihli akaryakıt fiyatları dikkat çekiyor. Benzin ve motorin fiyatlarına ilişkin detaylar paylaşıldı. Bir anda zamlanan akaryakıtta araç sahipleri oldukça şaşkın. Çünkü indirim beklenirken piyasadaki gelişmeler doğrultusunda bir anda zam yapıldı. İşte son dakika akaryakıta ilişkin fiyat bilgisi...

Benzin ve Motorin Ateş Pahası Oldu!

Son gelen zamla birlikte benzin 1,11 TL artarken motorin ise 1,21 TL'lik artış gösterdi. Bu zammın sonrasında akaryakıtta ciddi artış meydana geldi. İstanbul, İzmir ve Ankara'da da bu artışın direkt olarak pompa fiyatlarına yansıdığını görüyoruz. Keza diğer şehirlerde de aynı gelişmeler meydana geliyor.

Akaryakıt Fiyat Listesi 14 Şubat 2023

Güncel olarak akaryakıt fiyat listesine baktığımızda, İstanbul'da benzin 20,89 TL ve motorin ise 21,25 TL'den satılmakta. Ankara'da benzin 21,14 TL ve motorin 21,49 TL'den satılmakta. Son olarak İzmir'de benzin 21,06 TL ve motorin 21,56 TL. Yeni bir zam veya indirim gelmesi durumunda detaylara tarafımızca ulaşabilirsiniz. Brent varil petrol fiyatındaki gelişmeler bir şekilde akaryakıta etki ediyor. Bu doğrultuda araç sahipleri de ister isteme etkilenmekte.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar