GÜNDEM

Akaryakıt Bir Anda Ucuzlayacak! Bu Kampanyayı Hiçbir Araç Sahibi Kaçırmamalı!

Bedava akaryakıt arayanlara hiç kaçırmayacakları bir fırsat verilecek. Benzin, motorin ve LPG'nin bir anda ucuzladığı ortaya çıktı. Eğer alışverişinizi buradan yaparsanız daha az ödeme imkanı sizi bekliyor. İşte banka ve akaryakıt istasyonundan şok kampanya...

Akaryakıt Bir Anda Ucuzlayacak! Bu Kampanyayı Hiçbir Araç Sahibi Kaçırmamalı!

Akaryakıt alışverişini düzenli olarak yapan araç sahipleri için bankalardan güzel haberler geliyor. Artık sizler de ucuz akaryakıt satın alabilirsiniz. Benzin, motorin ve LPG alışverişlerinizde fazladan alım yapabilmeniz adına önemli bir kampanya başlatıldı. Kampanya dahilinde hangi şartları yerine getirmeniz gerektiğinden de söz edildi.

Akaryakıt Kampanyasında 60 TL Hediye!

Eğer Axess üyesi BP istasyonları üzerinden 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt alışverişinde bulunursanız 60 TL hediye kazanıyorsunuz. Chip para biriktirip daha sonra bunları akaryakıttaki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. SMS ile kampanyaya katılım sağlayanlara 50 TL verilirken, Juzdan uygulaması üzerinden katılım sağlayanlar 60 TL chip para sahibi olacak.

Akbank Akaryakıt Veriyor!

Akbank, bu kampanya ile birlikte müşterilerine akaryakıt imkanı sağlıyor. Dolayısıyla sizler de SMS ile bedava benzin, motorin veya LPG kampanyasına katılmak istiyorsanız “Bp” yazıp 4566'ya SMS gönderin.
Hangi Kartlar İçin Geçerli?
Kampanyanın hangi kartlarda yapılacak alışverişler için geçerli olduğu da soruluyor. Bu doğrultuda güncel açıklamalara ortaya çıktı. Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl kartların yanı sıra bu kartlardan elde ettiğiniz ek kartların da kampanya dahilinde olduğu belirtildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar