GÜNDEM

Akaryakıt Alan Araç Sahiplerine Özel İndirim! 75 TL'lik Akaryakıt Fazladan Verilecek!

Akaryakıt fiyatlarında önemli bir kampanya yapıldı. Artık aynı paraya çok daha fazla benzin, motorin veya LPG satın alabileceksiniz. Peki hangi akaryakıt istasyonunda alışverişinize özel indirim ya da hediye uygulanacak? İşte kampanya detayları...

Akaryakıt Alan Araç Sahiplerine Özel İndirim! 75 TL'lik Akaryakıt Fazladan Verilecek!

Akaryakıtla ilgili güncel kampanyalar büyük ses getiriyor. Özellikle de bazı kampanyalar var ki banka ve akaryakıt istasyonları aracılığı ile gerçekleşmekte. Yapacağınız benzin, motorin veya LPG alışverişlerinde hediye ödemeler sizleri bekliyor. Son zamanlarda akaryakıtın pahalılaşması nedeniyle bu kampanyanın araç sahipleri açısından büyük anlam ifade ettiğini de belirtelim.

Bedava ve İndirimli Akaryakıt Kampanyası!

Ziraat Bankası'nın anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında geçerli akaryakıt kampanyasına ait detaylar paylaşıldı. Ziraat Bankası kartınız ile yapacağınız 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt alışverişinizde sizlere 75 TL'lik hediye puan veriliyor. Bununla da yine benzin, motorin veya LPG satın alabilirsiniz. Öte yandan kampanyaya ilişkin bazı detaylar da iletildi.

Ziraat Bankası'ndan Kampanya Detayları!

Akaryakıt satın alım kampanyasında aşağıdaki ifadelere yer verildi:
“16 Şubat – 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.”

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business kartları kampanyadan faydalanabiliyor. Banka kartı veya kredi kartı ayrımı da gözetilmemektedir. 16 Şubat 2023 tarihinde başlayan avantajlı teklifin 31 Mart 2023 tarihine kadar süreceği öğrenildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar