GÜNDEM

AK Partili bile Şişli'de ona oy verecek! Mustafa Sarıgül ile yeni dönem

DSP Şişli Belediyesi adayı Mustafa Sarıgül, yerel seçimler için iddialı konuştu. Projelerini Hadi Özışık'a anlatan Sarıgül, Şişli'de kendisine oy vereceğini söyleyen AK Partili kadın seçmen için bakın neler söyledi?

AK Partili bile Şişli'de ona oy verecek! Mustafa Sarıgül ile yeni dönem

Mustafa Sarıgül denince akla Şişli gelir, Şişli denince Sarıgül. Rekor oylarla seçilerek uzun yıllar Şişli'ye hizmet eden Sarıgül, 5 yıllık aranın ardından yeniden Şişli'ye dönüyor.

Şişli aslında onun yakasını hiç bırakmadı, sorunlar dağ gibi birikince, halkın taleplerine kulak verdi ve yeniden aday olmaya karar verdi.

CHP'de adaylığının ilan edilmesi beklenirken ayak oyunlarıyla karşılaştı. Partiden istifa eden Sarıgül, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde DSP'nin Şişli adayı oldu. Sarıgül, İnternethaber'e konuk oldu ve Şişli'ye dair projelerini İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık'a anlattı. 

"Şişli Belediyesi 1 Nisan'dan itibaren 24 saat açık olacak ve canlı olarak telefonla arayanlara cevap verecek" diyen Sarıgül, yapılacak hizmetleri tek tek sıraladı.

Özışık, söyleşide Şişli'de AK Partili olduğunu söyleyen seçmenin "Büyükşehirde oyum farklı olabilir ama ben Şişli'de Sarıgül'ü destekliyorum, inançlara saygısından dolayı. Şişli'de artık dört gözle başkanımızı bekliyorum." sözlerini aktardı.

Yerel seçimlerin genel seçimlerden farklı olduğunu belirten Sarıgül, şu yanıtı verdi:

"Derdine derman olacak adaya bakıyor"

"Belediye başkanlığında oyların geçişi vardır. Yerel seçimde daha çok vatandaşlar derdine derman olacak adaya bakıyor. Benim düğünüme, cenazeme gelir mi? Camime, cemevime yardımcı olur mu? Benim köyüme, derneğime gelir mi ona bakıyorlar. Bildikleri tanıdıkları adaya oy veriyorlar.''

Sokakların kendisine olan ilgisinin büyük olduğunu söyleyen Sarıgül, önceki döneminde 23 binin üzerinde Şişliliye iş başı yaptırdığını, 27 bin öğrenciye burs verdiklerini ifade etti. Sarıgül ayrıca Şişli için hazırladıkları projelerden bazılarını paylaştı:

Çocuk evleri yapacağız

Şişli'ye hayvan rehabilitasyon merkezi yapacağız. Hayvan konaklama oteli yapacağız. Esnafa 750 metre kuralı getirilecek. Bir manavın yanına bir manav açılmayacak. Abdi İpekçi'ye açık hava galerileri gelecek. Mahallelerde çağın hastalığı Alzheimer ile ilgili evler açılacak. Belediye 24 saat açık olacak. Çocuk evleri açacağız. Anne baba, okula gitmeyen çocukları bize 3 saat bırakacaklar gidip alışveriş yapacaklar. Liderlik kampı açacağız. 67 bin çocuk kampta olacak. Lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için de e-dershane sistemini başlatılacak. Her mahallede en az 800 ile 1400 kapasite arasında otoparkları planladık. Otopark ihtiyacını yüzde yüz gidereceğiz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar