GÜNDEM

Ailede Okula Giden Varsa 3038 TL Ödeme Alabilirsiniz! TC Kimlik Son Numarası 0,2,4,6,8 ile Bitenler Dikkat!

Ailenizde okula giden çocuklar için yapılan destek ödemesi için şartlar ve başvuru yöntemleri belli oldu. TC kimlik numarası 0,2,4,6,8 ile bitenler hemen başvursun. PTT'den paranızı kısa süre içerisinde çekebileceksiniz. 3038 TL için hangi şartlar aranıyor?

Ailede Okula Giden Varsa 3038 TL Ödeme Alabilirsiniz! TC Kimlik Son Numarası 0,2,4,6,8 ile Bitenler Dikkat!

Sosyal yardımlar arasında en çok dikkat çekenlerden biri de ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine sağlanan destekler oldu. Eğer ailede okula giden bir çocuk var ise sizler de bu eğitim ve sosyal yardımdan yararlanabilirsiniz. Sosyal ve Ekonomik Destek adı altında verilen 3038 TL'lik yardım parası nasıl alınır söz edelim.

SED Ödemesine Başvuru İşlemi

SED ödemesi için İl Müdürlüğü veya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerine bizzat başvuruda bulunulabilir. Öte yandan e-Devlet üzerinden de gerekli işlem online ortamdan sağlanabiliyor. Böylelikle herhangi bir yere gitmenize gerek kalmadan işlem sağlayabilirsiniz. Tüm bunlarla beraber eğitim durumuna göre ödeme yapıldığını da hatırlatalım. Üniversite öğrencilerine daha da fazlası verilmektedir. Okul öncesi eğitim alan bir çocuk için ödenecek para, lisede eğitim gören bir çocuğa göre daha azdır.

PTT'den TC Kimlikle Para Alınabilecek

PTT'ye TC Kimliği ile gidenler ise ödemesini alabilecek. Öte yandan anlaşmalı bankalar üzerinden de destek parasını çekme imkanınız bulunuyor. Sosyal ve Ekonomik Destek için e-Devlet aracılığıyla başvuru yapmak ve sonucu beklemek çok daha pratiktir. Belirli şartları karşılamanız durumunda yüksek ihtimalle sizler de bu ödemeden faydalanacaksınız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar