POLEMİK

"Ahmet Taşgetiren bundan sonra hak ettiği neyse onu alacak"

Star gazetesi yazarları arasındaki polemikte artık isimler zikredilmeye başlandı... Ahmet Kekeç, Ahmet Taşgetiren'i ilk kez isim vererek eleştirdi...

"Ahmet Taşgetiren bundan sonra hak ettiği neyse onu alacak"

Star gazetesinin "İki Ahmet"i arasında isim vermeden devam eden sert polemik yeni bir evreye girdi...

Ahmet Kekeç, ilk kez ismini açık açık yazarak Ahmet Taşgetiren'i sert bir dille eleştirdi...

Yazısına "Bay Teşgetiren" başlığını atan Ahmet Kekeç, "Başlıktaki 'Bay Taşgetiren' ifadesinin mesulü, Ahmet Taşgetiren’in kendisidir. Hak ettiği neyse, bundan sonra onu alacaktır." dedi...

KAÇ YILDIR ERDOĞAN'LA MESELESİNİ HALLEDEMEMİŞ...

"Bay Taşgetiren’in 'soda iç' tavsiyesinin öncelikle kendisi için geçerli olduğunu düşünüyorum" diyen Ahmet Kekeç şöyle devam etti: "Kaç yıldır yazılarını okuyorum; Erdoğan’la meselesini halledememiş ve onun tarz-ı siyasetini problem olarak gören (hatta en büyük problem olarak onu gören) bir hazımsız kişilik görüyorum. Hakikaten soda içmelidir."

DERVİŞ MEŞREP BAY TAŞGETİREN...

"Hangi Bakan’ın malı götürdüğünü (ne oranda götürdüğünü) bilmiyorum..." diyen Ahmet Kekeç, Taşgetiren'e şu çağrıyı yaptı: ('Malı götürmek' ifadesi Derviş meşrep Bay Taşgetiren’e aittir.) Bunu Bay Taşgetiren biliyor olmalı ki, o dört Bakan’ı yargılamış, mahkûm etmiş ve 'Malı götürdüler, şimdi hesap versinler' diyor."

"KURNAZ BAY TAŞGETİREN..."

"Kurnaz Bay Taşgetiren" diyen Ahmet Kekeç, "Bilmediğimiz farklı durumlar varsa, Bay Taşgetiren bunları açık etmelidir. Bilelim de, ona göre 'Ah o kol saati! Olmasaydı, Amerika’yla ne güzel geçiniyorduk!' diye hayıflanalım" dedi.

Ahmet Kekeç'in yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar