POLEMİK

Ahmet Kekeç'ten Özgür Mumcu'ya: "Baban gibi ol! İşkence sever anana benzeme!"

Twitter'da paylaştığı bir yazı üzerine Özgür Mumcu'ya seslenen Ahmet Kekeç, babası Uğur Mumcu gibi olmasını, 'işkencecisever' annesine benzememesi çağrısında bulundu...

Ahmet Kekeç'ten Özgür Mumcu'ya:  "Baban gibi ol! İşkence sever anana benzeme!"

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, Cumhuriyet gazetesi yazarı Özgür Mumcu'ya sert yüklendi...

Yazısına "Baban gibi ol! İşkence sever anana benzeme!" başlığı atan Ahmet Kekeç, Ümit Kıvanç'ın “Bu defa Almanya atağı... Orta sahayı geçtiler” başlıklı yazısını paylaştığı için Özgür Mumcu'ya ateş püskürdü...

"Babasına benzemesini arzu ettiğimiz Özgür Mumcu da, yine salyalı bir zafer duygusuyla, bu 'hastalıklı' yazıyı paylaşıyor. Bir haklılıktan sesleniyor ama haklı kalmayı beceremiyor" diyen Ahmet Kekeç, "Niye mi 'babasına benzemesini arzu ettiğimiz' diyorum?" diye sordu ve şöyle devam etti:

GÜLDAL MUMCU HANGİ İŞKENCELERİ ALKIŞLADI?

"Eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan’ın patronajında yürüyen ünlü “Umut” operasyonu (bir kısmı sarı basın kartı sahibi) birçok gazetecinin mağduriyetine yol açtı. Bu gazeteciler 'Uğur Mumcu’nun katilleri' ilan edilerek tutuklandılar, ağır işkencelerden geçirildiler, haksız yere yıllarca cezaevinde tutuldular.
Peki, Uğur Mumcu’nun “muhterem” refikası Güldal Mumcu ne yaptı?Kitabında (“İçimden Geçen Zaman” adlı kitabında) bu işkencelere toleransla yaklaştı. Kendisini tatmin etmese de, bu insanlık dışı olayı (o gazetecilerin elektrikli işkence altında bağırtılmasını) küçük bir teselli saydı..."

GİDEREK ANASINA BENZİYOR...

Ahmet kekeç yazısını da şöyle bitirdi:

"Özgür Mumcu’yu dikkate almak istiyorum. Haklı kalmasını da istiyorum. Fakat o bunu istemiyor, giderek anasına benziyor!"

Ahmet Kekeç'in yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum