GÜNDEM

Ahmet Kekeç’ten Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek sözler 

Akşam Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik geçmişte kullandığı yakışıksız sözleri hatırlatıp kendisinin en büyük trol olduğuna köşesinde yer verdi.

Ahmet Kekeç’ten Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek sözler 

Trolluk söylemlerinin artış gösterdiği bir dönemdeyiz. Farklı ideolojik görüşlere sahip olanlar karşısındakine bu ifade ile karşılık veriyor.

Akşam Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç de bugünkü köşesinde kendisinin de hataya düştüğünü, Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak’a yönelik çirkin saldırılar gerçekleştiği anda saldırıları gerçekleştirenler için altı okun gölgesinde büyüyüp serpildiklerini yazdığını ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti:"Örnek olarak da Özgür Özel, Canan Kaftancıoğlu ve Sera Kadıgil’in paylaşımlarını gösterdim. (Ki, bir kısmı mahkûm olduğu halde, o paylaşımlarını silmiş değiller.)Yanılışım.Asıl kaynak başka biriymiş.Hem de daha üst düzey biri.İsmini de söyleyeyim ki, terbiyesizlere esin kaynağı olan terbiyesizin ismi zihinlere daha iyi kazınsın.Bu kişinin ismi Kemal Kılıçdaroğlu.”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bir kaset marifetiyle genel başkanlık koltuğuna oturduğunu belirten Kekeç:"Nasıl bir müktesebattan geldiğini, değerini, marifetini bilmiyoruz.Kaset yardımı olmadan o koltuğu görebilir miydi? Onu da bilmiyoruz.Bildiğimiz şu: Bir dönem SGK’da (eski ismiyle SSK’da) genel müdürlük yaptı. Kurumu, tarihinin en büyük görev zararına uğrattı. Daha açık ifadesiyle, SGK’yı batırdı.İkinci en önemli marifeti şu:Muhalefet avantajıyla girdiği bütün seçimleri kaybetti. Bu alanda bir “rekor”un sahibidir.Üçüncü en önemli marifeti, yaptığı akıllara ziyan benzetmeleri ve ettiği küfürler.Hedefindeki kişi, Cumhurbaşkanı Erdoğan elbette.” şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar