GÜNDEM

Ahmet Kekeç'ten Kılıçdaroğlu'na: Bitti mi? Nereye kaçıyorsun?

Kemal Kılıçdaroğlu’nu iki kez “sıkıntılı” gördüğünü bunun ilkinin darbe gecesi diğerinin de Eren Erdem ve Enis Berberoğlu meselesinde olduğunu söyleyen Akşam yazarı Ahmet Kekeç, Kılıçdaroğlu'nun kendini borçlu hissettiğini belirtti.

Ahmet Kekeç'ten Kılıçdaroğlu'na:  Bitti mi? Nereye kaçıyorsun?

 HDP milletvekillerinin “dokunulmazlığı” gündeme getirildiğinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'tüm dosyalar' önerisinde bulunduğunu söyleyen Ahmet Kekeç, Kılıçdaroğlu'nun bu kararda direndiğini  ve “tüm dosyalar için dokunulmazlıkların kaldırılmasını” sağladığını belirtti.

Kekeç,  "Berberoğlu ve Eren Erdem, bugün, Kemal Bey istediği için mağdur... Yine hesabı ödemeden kaçmak istiyor." ifadelerini kullandı.

Bitti mi? Nereye kaçıyorsun?

Kemal Kılıçdaroğlu’nu iki kez “sıkıntılı” gördüm... İlki darbe gecesinde... Nereye kaçacağını bilemiyordu. Bereket havalimanındaki FETÖ komutanı ikna edildi de, “güvenli evde” darbeyi izleme imkânı bulabildi.

Diğeri, Eren Erdem ve Enis Berberoğlu meselesi...

Kılıçdaroğlu bu meselede “çok borçlu” hissetti kendini.

Eren Erdem için bir şey yapmadı ama Berberoğlu için Ankara’dan İstanbul’a yürüdü. Kutsal tırnaklarını bile kaybetti.

Hatırlayalım, Berberoğlu içiri alındığında çıkıp şöyle bir konuşma yapmıştı:

“Tane tane, Bilal’e anlatır gibi anlatacağım. İki adet 15 Temmuz var... Biri, halkın 15 Temmuz’u... İkincisi, Saray’ın 15 Temmuz’u... Halkın 15 Temmuz’unu kullanan (yani kontrollü darbeyi fırsat bilen) Saray, 20 Temmuz’da kendi darbesini yapmış, OHAL’i ilan emiştir...”

Bitti mi?

Yazının tamamını okumak için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar